کد خبر:۴۱۶۸۱۷
حجت‌الاسلام محمدی فاروقی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

کشور بدون وحدت «حوزه و دانشگاه» سقوط می‌کند

مدیر حوزه علمیه بقیه الله الاعظم سفیران هدایت گرگان در خصوص التزام وحدت حوزه و دانشگاه گفت: این دو، بال پیشرفت و توسعه کشور هستند و همانطور که پرنده با یک بال سقوط می‌کند، کشور نیز بدون وحدت حوزه و دانشگاه در آستانه سقوط قرار خواهد گرفت.

حجت الاسلام محمدی فاروقی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در گرگان، وحدت حوزه و دانشگاه را یکی از ضروری ترین التزامات توسعه کشور خواند و گفت: حوزه و دانشگاه دو بال پیشرفت و توسعه کشور در عرصه‌های مختلف مادی و معنوی هستند.

 

مدیر حوزه علمیه بقیه الله الاعظم سفیران هدایت گرگان ادامه داد: همانطور که یک پرنده و یا هواپیما با یک بال سقوط می‌کند کشور و رشد و توسعه‌ی آن نیز بدون وحدت حوزه و دانشگاه در آستانه سقوط قرار خواهد گرفت.

 

وی با بیان اینکه علم بدون معنویت و معنویت بدون علم قابل تصور نیست، گفت: پیامبران و معصومین (ع) و علمای سابق نظیر بوعلی سینا، ابوریحان بیرونی و ملاصدرا هم عالم دینی بودند و هم عالم به علوم طبیعی مانند فیزیک، نجوم، فلسفه، علم پزشکی و ریاضیات؛ امروز که علم به شاخه‌های وسیع‌تری تقسیم شده نیز نمی‌توان آن را بدون اخلاق و عرفان و معنویت تصور کرد و در واقع فی نفسه بین این دو شاخه جدایی و انشقاق وجود ندارد.

 

سیاستهای رهبری بهترین چراغ راه برای مقابله با استکبار جهانی است

 

حجت الاسلام فاروقی دانشجو و طلبه را دو رکن اساسی برای پیشرفت های ملی و بین المللی و همچنین استحکام دژ دفاعی کشور خواند و در این رابطه گفت: دانشگاه و حوزه با تاسی از احکام و دستوران دینی و اطاعت از نماینده امام زمان (عج)-با توجه به اینکه ولایت مقام معظم رهبری در طول ولایت ولی عصر (عج) قرار دارد-می‌توانند در برابر توطئه‌های خصمانه استکبار جهانی و ایادی مزدورش در منطقه قد علم کنند.

 

وی تاکید کرد: در شرایط حساس کنونی که جنایات آل سعود و گروهک‌های تکفیری دامن گیر کشورهای مسلمان منطقه شده است، سیاست‌های مدبرانه و هوشمندانه مقام معظم رهبری بهترین چراغ راه جهت اتحاد مسلمین و رفع توطئه‌های مستکبرین است.

 

نباید از ابزارهای ارتباط مجازی واهمه داشت

 

مدیر حوزه علمیه بقیه الله الاعظم سفیران هدایت گرگان در پایان نیز به هجمه‌های نرم دشمن در فضای مجازی اشاره کرد و در این خصوص نیز ابراز داشت: انسان زیرک کسی است که وقتی به او حمله می‌شود از اسلحه مهاجم برای دفاع از خود استفاده کند؛ از این رو ما نباید از ابزارهای ارتباطی ترس و واهمه داشته باشیم بلکه باید از همان سلاحی که غرب برای تهدید بنیان‌های اجتماعی و فردی ما بهره می برد استفاده کرده و پاتک مناسبی بزنیم که خوشبختانه دانشجویان و طلاب ما در این زمینه بسیار فعال وارد عرصه شده و موفقیت‌هایی نیز کسب کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار