دولت همچنان کلید تمام آرزوهایش را در مذاکرات می‌جوید
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۶۷۵۷
بابایی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

دولت همچنان کلید تمام آرزوهایش را در مذاکرات می‌جوید

دبیر سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه با اشاره با اینکه برخی رفتارهای دولت منجر می‌شود که نظام کارایی خود را از دست دهد و کلید آرزوهایش را در مذاکرات جشتجو می‌کند.

علی بابایی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره با اینکه برخی رفتارهای دولت منجر می‌شود که نظام کارایی خود را از دست دهد گفت: کلیت دولت تدبیر و امید بعد از انقلاب متفاوت شده  و دولت تمام کلید ارزوهایش را در مذاکرات می‌جوید.

 

وی تصریح کرد:برخلاف گفته رهبری مبنی بر اینکه تکیه بر توان داخلی کشور می‌تواند به سمت پیشرفت خرکت کند ولی شاهدیم که دولت همچنان چشم امید به کدخدا داشته و نسبت به مردم بی اعتماد است.

 

دبیر سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه بابیان اینکه در بحث کارامدی اگر طبق منویات رهبری و امام پیش برویم مشکلات از بین خواهد رفت اظهار داشت: در دولت اصلاحات و دولت کنونی برخلاف این سخنان عمل شده است.

 

وی افزود: به دولت پیشنهاد می‌کنیم سخنان رهبری را چراغ راه قرار داده و با تاسی از آن توانسته کشور را از وضعیت فعلی عبور دهد.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار