باید نیروی فکری دانشجویان را به سمت رشته‌های فنی سوق دهیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۶۹۵۱
استاندار سیستان و بلوچستان:

باید نیروی فکری دانشجویان را به سمت رشته‌های فنی سوق دهیم

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: باید مهارت‌های لازم مطابق با نیاز صنایع در استان آموزش داده شود و نیروی فکری دانشجویان را به سمت رشته‌های فنی سوق دهیم.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زهدان، علی‌اوسط هاشمی، استاندار سیستان و بلوچستان پیش از ظهر امروز در جلسه شورای آموزش سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به رشته‌های علوم انسانی، توان و سرمایه مردم را باید صرف آموزشی ‌کنیم که آرامش فردای آنها را به دنبال ندارد و زمینه نگرانی خانواده‌ها از بیکاری جوانان را به دنبال داشته است.

 

وی افزود: با توجه به صنعتی شدن استان، باید مهارت‌های لازم مطابق با نیاز صنایع در استان آموزش داده شود و نیروی فکری دانشجویان را به سمت رشته‌های فنی سوق دهیم.

 

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: امروز به شکل جدی نیازمند بازنگری در رشته‌های تحصیلی در دانشگاه‌ها هستیم که باید نگرش مشاوران تحصیلی را به رشته فنی و حرفه‌ای و کار و دانش تغییر دهیم تا دانش‌آموزان را به سمت فراگیری مهارت‌ها برای ایجاد اشتغال در آینده سوق دهند.

 

هاشمی در پایان گفت: اساتید دانشگاه باید استادکار تمام باشند، تا نیروی کارگاهی تربیت کنند و ما اگر می‌خواهیم استان را کارگاهی توسعه دهیم باید نیروی کارگاهی تربیت کنیم که لازمه آن توجه به پردیس فرهنگیان برای تقویت اساتید است.

پربازدیدترین آخرین اخبار