کد خبر:۴۱۷۰۸۸

سالن مطالعه کتابخانه مرکزی دانشگاه یزد افتتاح شد

رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه یزد از افتتاح سالن مطالعه کتابخانه مرکزی دانشگاه یزد خبر داد.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، محمدمهدی جلیلی، رییس کتابخانه مرکزی دانشگاه یزد گفت: سالن مطالعه کتابخانه مرکزی دانشگاه یزد با زیربنای ۲۶۰ مترمربع و ظرفیت بیش از ۳۰۰ نفر ظرفیت آغاز به کار کرد.

 

وی افزود: کتابخانه مرکزی دانشگاه یزد هم اکنون دارای ۱۷۵هزار و ۱۳۴ جلد کتاب فارسی و ۴۶هزار و ۷۷۱ جلد کتاب لاتین است که علاقمندان جهت استفاده از آن می توانند همه روزه به جز روزهای تعطیل از ساعت ۸ صبح تا ۷ بعد از ظهر از آن استفاده کنند.

 

جلیلی خاطرنشان کرد: همچنین تعداد ۷۷۵۸ عنوان منبع الکترونیک شامل پایان نامه های پی دی اف، طرح های پژوهشی و کتاب های لاتین در این مجموعه موجود است و تعداد نشریات فارسی کتابخانه نیز شامل ۲۴هزار و ۸۹۲ جلد و تعداد نشریات لاتین آن ۱۷هزار و ۱۶۸ جلد است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار