کد خبر:۴۱۸۲۴۹
توسط نمایندگان وزارت بهداشت صورت گرفت؛

تایید امکانات دانشگاه آزاد خرم‌آباد برای پذیرش دانشجو در رشته‌های پرستاری و فوریت‌های پزشکی

رئیس دانشگاه آزاد خرم‌آباد از تایید امکانات این دانشگاه آزاد برای پذیرش دانشجو در رشته‌های پرستاری و فوریت‌های پزشکی توسط نمایندگان وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی لرستان خبر داد.

ملکی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، گفت: در بازدیدی که توسط نمایندگان وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی لرستان از دانشگاه آزاد خرم آباد صورت گرفت، امکانات این دانشگاه برای پذیرش دانشجو در رشته های پرستاری و فوریت های پزشکی مورد تایید قرار گرفتند.

 

وی با بیان اینکه بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد نیز برای پذیرش دانشجو در رشته های پرستاری و فوریت های پزشکی با دانشگاه آزاد خرم آباد همکاری می کند، گفت: پذیرش دانشجو در این رشته ها در حال قطعی شدن است؛ البته مسائلی از طرف نمایندگان وزارت بهداشت مطرح شده است که رفع هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار