تیم‌ مذاکره کننده مانند شهدای غواص، «مقاومت» را چاشنی کار قرار دهند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۸۹۲۴
هاشمی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

تیم‌ مذاکره کننده مانند شهدای غواص، «مقاومت» را چاشنی کار قرار دهند

مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت گفت: از تیم مذاکره‌کننده می‌خواهیم که مانند شهدای غواص مقاومت را چاشنی کارهایشان قرار دهند.

سیدرضا هاشمی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به انتشار گزاره‌برگ‌ملی و توجه به شش بند‌آن، گفت: بحث این گزاره برگ مبحث جدیدی نیست وجبنش‌های دانشجویی نخبگان و کارشناسان بارها این خطوط‌قرمز را با نظرات مختلف به تیم هسته‌ای تذکر دادند.

 

وی تصریح کرد: قطعا تیم‌ مذاکره‌ کننده ما نیز بر این اصول پایبند خواهند بود مگر اینکه در دیپلماسی‌شان ناتوانی وجود داشته باشد و یا نخواهند منافع‌ملی پیش برود.

 

مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت با اشاره به ورود شهدای غواص و مقاومت آنان در مقابل دشمنان، اظهار داشت: در مجموع همه کشورها دارای یک سری نمادهای تاریخی هستند که همیشه در سیاست کلی و خارجی دولت‌ها ظهور پیدا می‌کنند.

 

وی افزود: این نماد‌ها از مزیت‌های کشورها محسوب شده وهمچنین در کشور ما هم شهدا نماد مقاومت شکوه و عزت هستند که جزو اصول سیاست خارجی‌مان قرار می‌گیرند.

 

هاشمی در پایان با بیان اینکه این نماد باید در فرهنگ و نگاه‌مان رسوخ کند، خاطر نشان کرد: از تیم مذاکره ‌کننده می‌خواهیم که مانند شهدای غواص مقاومت را چاشنی کارهایشان قرار دهند.

پربازدیدترین آخرین اخبار