آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۹۰۸۵
قائم مقام معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران:

انتخاب مدیران محله با انگیزه، معتقد و موثر به تحول فرهنگی شهر منجر می‌شود

قائم مقام معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، محلات را کانون اصلی به نتیجه رسیدن هر حرکت موثر فرهنگی و اجتماعی در سطح شهر تهران عنوان کرد و گفت: نیازمند مدیران محلات با انگیزه، باورمند، با اعتقاد، دلسوز و پای کار، موثر و هماهنگ هستیم تا با شکل گیری سرمایه اجتماعی مناسب، تحول فرهنگی را در سطح پایتخت رقم بزنیم.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، علی محمد نائینی در همایش توجیهی تشریح شیوه نامه انتخاب مدیران محله و تشکیل هیئت امنا  اظهار داشت: چهارمین دوره انتخابات شورایاری ها بسیار قانونمند، هدفمند، روشن و در طراز انتخابات ملی با هم افزایی مدیران شهری و دست اندرکاران فرمانداری، استانداری و وزارت کشور برگزار شد. آیین نامه خوبی نیز پیش بینی شد و ستاد اجرایی فعال در کف محلات و هیئت نظارت بر انتخابات در سایه تعامل مناسب این انتخابات را به نحو مطلوب برگزار کردند.

 

وی با اعلام افزایش مشارکت 30 درصدی شهروندان در چهارمین دوره انتخابات شورایاری ها، افزود: کیفیت آرا و خروجی انتخابات بویژه در مقوله های سطح تحصیلات، تجربه و ترکیب و کمیت شورایاران منتخب این دوره و رویکرد اجتماعی و فرهنگی ما با تاکید بر مسجد محوری نتایج بسیار خوبی را در انتخابات دوره چهارم شورایاری ها رقم زد. 

 

نائینی ادامه داد: همچنین در این دوره انتخابات مکانیزم های لازم و ساختار فعالیت هایی که باید اصلاح می شد در قالب شیوه نامه به همت ستاد مدیریت محله و پس از ده ها جلسه کارشناسی با مدیران محلات با تجربه، دبیران شورایاری محلات و معاونین اجتماعی مناطق و شهرداران نواحی، تنظیم شد که پس از ملاحظه دقیق شهردار محترم تهران در قالب دستورالعمل نهایی ابلاغ شد.

 

مشاور فرهنگی شهردار تهران  اعلام کرد: 17 شیوه نامه در این آیین نامه پیش بینی شده که در گام اول استقرار اعضای شورایاری ها بود که طی همایش های مختلف در مناطق 22گانه اعضای منتخب نسبت به آیین نامه  و ساختار جدید توجیه شدند.

 

وی به برگزاری نشست های متعددی نیز با نهادهای متناظری که به عنوان عضو هیئت امنای محلات همچون روحانیون، پایگاه های بسیج، سازمان های مردم نهاد، مدیران آموزش و پرورش و ... اشاره کرد و افزود: تلاش هایی برای حضور افراد شایسته موثر و همگرا و هم افزا و همچنین پای کارآوردن تمامی ظرفیت های محلات برای مشارکت حداکثری شهروندان و برپایی باشکوه این انتخابات صورت گرفت.

 

قائم مقام معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اعلام اینکه هم اکنون نمایندگان نهادهای محلی نیز انتخاب شده اند، افزود: بیش از 60 درصد کار انجام شده و طی روزهای آینده ترکیب اعضای هیئت امنا در سطح محلات کامل می شود.

 

وی، گام بعدی را انتخاب مدیران محلات عنوان کرد و افزود: مکانیزم انتخاب مدیران محلات پس از بحث و بررسی های صورت گرفته طی شیوه نامه ابلاغ شده که طی این نشست به ابهامات و سوالات پاسخ داده می شود.

 

مشاور فرهنگی شهردار تهران تاکید کرد: محلات، کانون اصلی به نتیجه رسیدن هر حرکت موثر فرهنگی و اجتماعی در سطح شهر تهران به شمار می روند و ما نیازمند مدیران محلات با انگیزه، باورمند، با اعتقاد، دلسوز و پای کار، موثر و هماهنگ هستیم.

 

وی با اشاره به ویژگی های یک مدیر خوب محله تاکید کرد: مدیران محلات آتی به عنوان افراد تعیین کننده و تاثیرگذار باید ضمن برقراری تعامل با هیئت امنا و بخش های مختلف شهرداری، ظرفیت های بالقوه محله را پای کار بیاورد و درک درستی از تهدیدات فرهنگی و آسیب های اجتماعی داشته باشد.

 

نائینی اظهار امیدواری کرد: با اهتمام جدی دست اندرکاران و در پرتو تلاش آنان و طی هماهنگی با نهادهای محلی و اعضای هیئت امنا، مدیران خوب در سطح محلات انتخاب شوند تا با شکل گیری سرمایه اجتماعی مناسب اعم از 13 نفر اعضای هیئت امنا، یک نفر مدیر محله و 11 مسئول خانه های محلات، بتوانیم حرکت تحولی جدیدی را در عرصه فرهنگی در سطح شهر تهران آغاز کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار