کد خبر:۴۱۹۲۱۵

مهلت تبلیغات کاندیداهای انتخابات نظام پرستاری امشب به پایان می‌رسد

رئیس هیات اجرایی انتخابات نظام پرستاری گفت: انتخابات ساعت ۸ صبح جمعه ۲۹ خرداد آغاز می‌شود و ۱۰ ساعت ادامه دارد و ۳۰ خرداد نتایج اولیه اعلام و پس از بررسی شکایت‌ها، نتایج نهایی ۸ تیرماه اعلام می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سیدحسن امامی رضوی با اشاره به آغاز برگزاری چهارمین دوره انتخابات نظام پرستاری از 8 صبح روز جمعه 29 خرداد ماه در سراسر کشور، گفت: زمان برگزاری انتخابات 10 ساعت است، اما این اختیار به هیات‌های اجرایی شهرستان‌ها داده شده که بتوانند تا 14 ساعت نیز زمان رای‌گیری را تمدید کنند.

 

امامی رضوی با اشاره به در نظر گرفتن صندوق‌های ثابت و سیار افزود: نتایج برگزاری انتخابات چهارم سازمان نظام پرستاری 30 خردادماه اعلام و بعد از آن به اعتراضات رسیدگی می‌شود. نهایتا در 8 تیرماه نیز نتایج قطعی انتخابات را اعلام خواهیم کرد.

 

وی درباره روند برگزاری انتخابات نظام پرستاری نیز گفت: برنامه‌ریزی‌ها برای برگزاری چهارمین دور انتخابات نظام پرستاری از 13 اسفندماه سال گذشته آغاز و روز 29 خردادماه برای برگزاری انتخابات تعیین شد. خوشبختانه با تلاش ستادهای اجرایی و هیات نظارت، برنامه طبق زمان‌بندی‌های صورت گرفته، پیش رفته است.

 

رییس هیات اجرایی انتخابات نظام پرستاری ادامه داد: از مجموع 127 حوزه برای انتخابات 9 مورد از آنها به تایید اکثریت نرسید و در نهایت قرر شد انتخابات در 118 حوزه برگزار شود. تعداد اولیه ثبت‌نام کنندگان نیز 3141 نفر بود که بیشترین فراوانی را استان خوزستان با 324 نفر و خراسان رضوی با 265 نفر ثبت‌نام کننده داشتیم.

 

به گفته رییس هیات اجرایی چهارمین دوره انتخابات نظام پرستاری، انتخابات حوزه‌هایی که به اکثریت نرسیدند در میان دوره‌ای برگزار می‌شود.

 

امامی‌رضوی با بیان اینکه نسبت به دوره قبل رشد 22 درصدی ثبت‌نام کنندگان را شاهد بودیم، گفت: در مقایسه بین دانشگاه‌ها نیز تفاوت‌هایی را داشتیم به طوری که دانشگاه اهواز با 180 نفر و مازندران با 185 نفر بیشترین آمار ثبت‌نام کنندگان را به خود اختصاص دادند. همچنین در مقایسه بین دو جنس نیز 51 درصد نامزدها را مردان تشکیل داده‌اند.

 

وی درباره تعداد کاندیداهای ثبت نام کرده و تایید صلاحیت شده نیز به ایسنا، گفت: در روند بررسی مدارک و تایید صلاحیت‌ها از بین 3141 نفر، 61 نفر از لیست داوطلبان خارج شدند که 25 نفر آنها نقص مدارک داشتند، 7 نفر انصراف دادند، 5 نفر اسامی مشترک داشتند، 9 نفر صلاحیت عضویت نداشته و 20 نفر نیز تایید نشدند.

 

امامی رضوی تاکید کرد: مبنای تایید صلاحیت‌ها نیز مباحث مطرح شده در آیین‌نامه است؛ یعنی براساس استعلام از مراجع چهار گانه. قانون مشخص می‌کند که موارد رد صلاحیت به چه دلایلی است و این مراجع چهارگانه به استناد موارد قانونی افراد را تایید یا رد صلاحیت کرده‌اند.

 

گفتنی است؛ صندوق‌های ثابت اخذ رای در تهران در بیمارستان‌های شهدای تجریش، مدرس، امام حسین (ع)، حضرت رسول ( ص)، لقمان، سینا، امام خمینی (ره)، شهید رجایی، میلاد، بعثت، بقیه الله (عج)، فیاض بخش، شریعتی، ولیعصر (عج) و خاتم‌الانبیا (ص) مستقر خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار