کد خبر:۴۱۹۳۷۸

آغاز ثبت نام طرح قرآن کریم«طرح کوثر» در دانشگاه جامع علمی کاربردی

ثبت نام طرح قرآن کریم«طرح کوثر» در دانشگاه جامع علمی کاربردی آغاز شد.
آغاز ثبت نام طرح قرآن کریم«طرح کوثر» در دانشگاه جامع علمی کاربردی

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، سید عباس موسوی مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: طرح قرآن كریم (طرح کوثر) در دانشگاه جامع علمی کاربردی سراسر كشور با هدف گسترش رویكرد دانشجویان به حفظ قرآن كریم و در راستاي ترويج و گسترش فرهنگ غني قرآن كريم و آشنايي دانشجویان، استادان و کارکنان با مفاهيم و تفسير قرآن كريم و تحقق منویات و خواسته های مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی اجرا می‌شود.

 

حجت الاسلام والمسلمین سید عباس موسوی  اظهار داشت: ثبت‌نام در طرح کوثر آغاز شده و علاقه‌مندان مي‌توانند از طريق  http://info.uast.ac.ir/nahadghoran در اين طرح ثبت‌نام كنند.

 

موسوی با اشاره به اين‌كه در شيوه‌نامه این طرح، حفظ مقدماتي قرآن كريم هدف اصلي برگزاري طرح کوثر عنوان شده است گفت: علاقه‌مندان به ويژه مربيان قرآن كريم مي‌توانند اين شيوه‌نامه را به صورت آنلاين در  http://info.uast.ac.ir/nahadghoran مشاهده كنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار