آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۹۷۹۹

برگزاری مجدد تظاهرات مردم بحرین در اعتراض به حکم شیخ سلمان

سایت الوفاق نیز نوشت هزاران نفر از مردم بحرین در منطقه دراز در منامه پس از برگزاری نماز جمعه در حمایت از آزادی فوری شیخ سلمان تظاهرات کردند.

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، معترضان بحرینی روز جمعه (29 خرداد) در مناطق مختلف این کشور از جمله منطقه ابوصبیع، الشاخوره و ستره به خیابان‌ها ریختند تا بار دیگر آزادی زندانیان سیاسی را خواستار شوند و به حکم صادر شده علیه دبیر کل جمعیت وفاق ملی اسلامی اعتراض کنند.

 

بنا به گزارش پایگاه اینترنتی ستره، مردم با در دست داشتن پلاکاردها و سر دادن شعار بر ادامه تظاهرات تاکید کردند.

 

سایت الوفاق نیز نوشت هزاران نفر از مردم بحرین در منطقه دراز در منامه پس از برگزاری نماز جمعه در حمایت از آزادی فوری شیخ سلمان تظاهرات کردند.

 

نیروهای پلیس بحرین در ادامه اقدامات سرکوب گرانه خود علیه تظاهرات و اعتراضات، با پرتاب گازهای سمی و استفاده از گلوله‌های ساچمه ای تظاهر کنندگان را متفرق کردند.

 

شیخ سلمان در دسامبر سال 2014 بازداشت شد واز آن زمان چندین بار محاکمه شد.

 

دادگاه بحرین روز 26 خرداد شیخ سلمان را به اتهام  همکاری با کشورهای خارجی و اهانت به وزارت کشور به 4 سال زندان محکوم کرد.

 

در تحولی دیگر، نیروهای دولتی بحرین ابراهیم الشریف، فعال حقوقی و دبیر کل سابق گروه کار ملی دموکراسی (الوعد) را پس از 4 سال زندان آزاد کردند.

 

بنا به گزارش رادیوا سوا، ابراهیم شریف به اتهام تلاش برای تغییر حاکمیت در کشور در تظاهرات سال 2011 بازداشت و به 5 سال زندان محکوم شده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار