به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از کیوسنا، هادی فنایی با اشاره به سالروز شهادت استاد شهید مصطفی چمران و نامگذاری این روز به نام روز بسیج اساتید در بیان شخصیت این شهید بزرگوار گفت: شهید مصطفی چمران با توجه به هوش سرشاری که داشت در زمینه علوم اسلامی و علوم پایه و جدید صاحب نظر بود. وی دارای ویژگی های کامل یک بسیجی از جمله حضور به موقع، موثر و بجای در عرصه های مختلف بر حسب نیاز بود از این رو می توان از وی به عنوان یک سرمشق و الگو در زمان کنونی یاد کرد.
وی افزود: با وجود اینکه شهید چمران تحصیل کرده کشور آمریکا و صاحب منصب و دارای پست استادی و مدیریتی بسیاری از شرکت های کلان در این کشور بود؛ اما به واسطه احساس تکلیف همه امتیازات دنیوی را رها کرد و برای کمک و حمایت از مظلوم وارد میدان نبرد با استکبار شد.
مدیر گروه معارف دانشگاه بینالمللی امامخمینی(ره) قزوین با اشاره به شخصیت بارز شهید مصطفی چمران و معرفی وی به عنوان یک الگو برای همه اقشار جامعه بویژه اساتید، افزود: شهید چمران یک شخصیت جامع در زمینه اخلاق، عرفان، علم، سیاست، مبارزه با استکبار و حضور در میادین دفاع از مظلوم، جهاد فی سبیل الله و نوع دوستی بود و یک الگوی نمونه بسیجی، که امروزه اساتید ما باید چنین شخصیتی را برای خود به عنوان الگو قرار دهند.
فنایی خاطرنشان کرد: من به شخصه از سال ۶۲ با این شهید بزرگوار آشنا شدم و ارتباط خود را با وی ادامه دادم. از این رو به صورت قطع می توانم عنوان کنم شخصیت شاخصی مثل شهید چمران می تواند برای چندین قرن الگو باشد و امیدوارم همه بسیجیان به خصوص اساتید بسیجی توجه ویژه ای برای الگو قرار دادن چنین اشخاصی برای خود داشته باشند.
مدیر گروه معارف دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین با اشاره به این نکته که شهید چمران برای رسیدن به خدا از همه چیز خود گذشت اما برخی برای رسیدن به شیطان و دنیا تلاش می کنندافزود: متاسفانه برخی از نخبگان و اساتید کشور با نادیده گرفتن کشور و نظام به استکبار روی می آورند و تمام هدفشان این ست که مقیم کشورهای اروپایی و آمریکایی شوند. برای این امر حتی روبروی نظام و دستاوردهای کشور قرار می گیرند تا شاید جلوی سازمان سیای آمریکا روسپید باشند و به نان و نوایی برسند.
وی در پاسخ به این سوال که چه شد چمران به چنین مقامی رسید اذعان کرد: شهید چمران فرزند مسجد بود و با بزرگان و علمای دین عصر خود همچون حضرت امام، امام موسی صدر و آیت الله طالقانی مأنوس بود و از همان ابتدا ایمان و عقیده در وجود وی محکم و استوار شده بود. به همین دلیل نظیر چنین اشخاصی هر نقطه عالم که بروند تغییری در معرفت و ایمانشان پیش نخواهد آمد.
فنایی ادامه داد: کسی که در حال و هوای انقلاب و آرمان خواهی و در کنار تفکرات حضرت امام رشد کند و مُقلد ایشان باشد بی شک به همچین درجه ای نائل خواهد شد.
وی در ادامه بیان کرد: انسانی که ایمان و بینش عقیدتی او ضعیف باشد مورد تهاجم شیاطین قرار خواهد گرفت. از این رو شاهد هستیم که برخی ازجوانان ما نسبت به آداب و فرهنگ وطن خود تعهد ندارد و صرفا به امور شخصی و دنیوی خویش توجه می کند.
مدرس دانشگاه امام قزوین در تبیین این گفته خود علل چینی نگاهی را چنین دانست: متاسفانه امروزه از مجالست و ارتباط جوانان با علماء و دانشمندانی که مرزبان دین هستند کاسته شده و همین مساله می تواند دلیل بسیاری از رفتارهای ناصحیح جوانان ما باشد.
مدیر گروه معارف دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین در پایان خاطر نشان کرد: اگر ما و جوانان با بزرگان و علمای عامل به دین ارتباط و اُنس گرفتیم و درجه انسان سازی عقیدتی و فکری ما محکم و استوار شد دیگر ترسی بر ما نیست چون هر جای عالم برویم همچنان سرباز اسلام خواهیم بود.