کد خبر:۴۲۱۷۶۳
دبير هيأت امنای دانشگاه آزاد استان اصفهان:

در ساختار جديد استانی دانشگاه آزاد، شوراهاي تخصصي نقش موثري در پيشبرد اهداف دارند

رئیس دانشگاه آزاد اصفهان گفت: با تحقق طرح تجميع ۲ و تشكيل شوراهاي تخصصي در ساختار جديد استاني دانشگاه آزاد اسلامي و با شرح وظايف مشخص شده، گام بسيار مهمي براي پيشبرد امور دانشگاه برداشته خواهد شد.
در ساختار جديد استانی دانشگاه آزاد، شوراهاي تخصصي نقش موثري در پيشبرد اهداف دارند

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، احمدعلي فروغي، دبير هيات امنای دانشگاه آزاد اسلامي استان اصفهان در جمع روسا و معاونين واحدهاي دانشگاهي دانشگاه آزاد اسلامي استان اصفهان گفت: ساختار جديد به دليل كاهش جدي حجم بوروكراسي و چابك سازي در اداره امور، علاوه بر آنكه امكان نظارت بيشتري را از سوي استان بر فعاليت هاي واحدهاي دانشگاهي فراهم خواهد ساخت، در ارتقای كيفيت ها نيز بسيار مؤثر خواهد بود.

 

در اين جلسه كه با هدف ايجاد هماهنگي لازم ميان واحدهاي دانشگاهي و دبيرخانه هيات امنای در راستاي ابلاغ ساختار جديد دانشگاه آزاد اسلامي استان تشكيل شده بود، رئيس دانشگاه آزاد اصفهان تصریح كرد: رياست دانشگاه آزاد اسلامي به منظور كاهش هزينه‌ها و چابك‌سازي هرچه بيشتر دانشگاه با ارائه طرحي و تصويب هيأت امناي مركزي دانشگاه آزاد اسلامي و بر اساس مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي، تشكيلات ستاد هماهنگي دانشگاه آزاد اسلامي را در استان‌ها حذف و كليه وظايف و مسؤوليت‌هاي آن بخش را به واحد مركز استان سپردند.

 

فروغي افزود: بايد با همكاري هم، راه‌هايي يافت كه از زيان دهي واحدهاي زيان ده جلوگيري شود و واحدها را به سمت و سوي استقلال مالي و موفقيت در بخش درآمدها و هزينه‌ها سوق داد.

 

لازم به ذکر است، اولين جلسه روسا و معاونين واحدهاي دانشگاهي دانشگاه آزاد اسلامي استان اصفهان به منظور انتخاب اعضاي شوراهاي تخصصي استان اصفهان با حضور احمدعلي فروغي ابري، دبير هيأت امناي دانشگاه آزاد اسلامي استان اصفهان در تالار بين المللي اميركبير دانشگاه آزاد واحد اصفهان، تشكيل شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار