نادر آزادبخت در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، گفت: طرح ابتکاری بازبینی آموزش در مراکز علمی کاربردی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با هدف تربیت تکنیسین های ماهر و کارآفرینی با کاربردی کردن آموزش ها، و استفاده بهینه از منابع انسانی در حال پیگیری است.
وی با اشاره به اینکه در صورت اجرایی شدن این طرح روستازاده ها و عشایر با لحاظ کردن شرط معدل در اولویت پذیرش در مراکز علمی کاربردی سازمان جهاد کشاورزی لرستان قرار می گیرند، افزود: البته دیگر داوطلبان نیز می توانند در این مراکز تحصیل کنند.
معاون آموزشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: مسلما تا زمانی که در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی آموزش برای آموزش باشد و مدرک گرفتن ملاک باشد، شاهد هدر رفتن سرمایه ها خواهیم بود؛ از این رو ضرورت دارد که به سمت آموزش های کاربردی حرکت کنیم.
آزادبخت با اشاره به اینکه در حال حاضر سه مرکز علمی کاربردی وابسته به سازمان جهاد کشاورزی در شهرهای بروجرد، خرم آباد و الیگودرز با 360 نفر دانشجو در استان لرستان فعال هستند ادامه داد: این مراکز در رشته های مرتبط با دامپروری، کشاورزی و منابع طبیعی دانشجو پذیرش می کنند.
وی در ادامه به ادغام مرکز علمی کاربردی جهاد کشاورزی خرم آباد با مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان اشاره کرد و افزود: با اجرای این طرح ابتکاری فرصت اسفاده از ظرفیت 35 عضو هیات علمی کارشناس ارشد و دکترا مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی و منابع طبیعی و آزمایشگاههای این مرکز در مرکز علمی کاربردی جهاد کشاورزی فراهم شده است.
معاون آموزشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: در یک اقدام ابتکاری دیگر اولین پردیس تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان در بروجرد راه اندازی شده است.