آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۳۶۹

نانو پودر پوشش‌دار در دانشگاه سمنان اختراع شد

نانو پودر پوشش‌دار توسط دو تن از مخترعان دانشگاه سمنان به روش فوق اشباع توليد شد.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از سمنان، اين نانو پودر که توسط دکتر سيف‌الله سعدالدين، عضو هيئت علمي و توماج رستمي سليماني، دانش‌آموخته دانشگاه سمنان توليد شده به شماره 49434 به عنوان اختراع در اداره ثبت شركت‌ها و مالكيت‌هاي صنعتي به ثبت رسيده است.

دکتر سيف‌الله سعدالدين، يكي از مخترعان اين نانو پودر در زمينه توليد آن در گفت‌وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در سمنان، گفت: براي توليد اين نانو پودر که به روش فوق اشباع توليد شده، ابتدا رزين مناسب با فرآيند را در حلال به طور كامل حل مي کنيم؛ به طوري كه محلول كاملا به صورت اشباع ايجاد شود، سپس با افزايش دماي محلول مقدار بيشتري از مواد حل‌شدني را حل مي کنيم تا به حالت فوق اشباع برسد.

وي افزود: با اضافه كردن يك غيرحلال و پايين آوردن دماي محلول، ذرات رزين به صورت معلق درآمده و بر روي پودر فلز قرار مي‌گيرد كه پس از خارج كردن نانو پودر فلز پوشش‌دار از محلول و خشك كردن، مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

مخترع اين نانو پودر با بيان اينكه در روش نمونه‌سازي سريع از سه نوع ماده اوليه شامل رزين‌هاي فتوپليمري، مواد پودري ‌شكل و ورق‌هاي جامد استفاده مي‌شود، گفت: هدف از توليد نانو پودر پوشش‌دار، در اختيار داشتن ماده اوليه در نمونه‌سازي سريع توليد قطعات با دقت بالاتر است.

سعدالدين گفت: توليد پوشش‌دهي پودر فلز به صورت انحصاري در اختيار كشورهاي صنعتي پيشرفته است و با توجه به پيشرفت روزافزون صنعت نانو فناوري در كشور، نياز مبرم به مواد اوليه در نمونه‌سازي سريع ايجاد شده و توليد پودر فلز پوشش‌دار در ابعاد نانو شرايط لازم را براي توليد فراهم آورده است.

اين عضو هيئت علمي دانشگاه سمنان در پايان با اشاره به حمايت دانشگاه سمنان در اجراي اين طرح گفت: پارك علم و فناوري دانشگاه سمنان براي اجرايي كردن اين اختراع در مقياس صنعتي اعلام آمادگي كرده است./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار