امیر حسین رفعتی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، با بیان اینکه بیانات مقام معظم رهبری در خصوص بورسیهها دو نکته اصلی را دربرداشت، گفت: ابتدا اینکه این کار را یک نمونه بارز سیاسی کاری و حاشیه سازی در دانشگاه مطرح کردند و این نکته بعد از تذکر به مسئولان درباره کند شدن شتاب علمی کشور مطرح شد.
وی افزود: محور دوم درباره رسانه ای شدن موضوع بورسیهها قبل از انجام تحقیقات لازم بود که موجب جنجال و حاشیه سازی برای نخبگان کشور شد و این یک ظلمی در حق آنها بود.
سردبیر نشریه سمعک دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه مبدا همه تحولات دانشگاهها هستند، افزود: مسئولین دانشگاه نباید رسالت اصلی خودشان را که تربیت نیروهای متخصص و متعهد برای کشور و نظام جمهوری اسلامی است فراموش کنند.
رفعتی با اشاره به اینکه موضوعاتی مثل قضیه بورسیهها و اتفاقات مشابه، مانند سمی در پیکره دانشگاهها است، گفت: دولت باید با کسانی که از داخل وزرات علوم، تحقیقات و فناوری موضوع بورسیههای غیر قانونی را مطرح کردند و آن را بر دولت تحمیل می کنند برخورد کند.
موضوع بورسیهها جامعه دانشگاهی را نسبت به شعار «تدبیر» دولت نا امید کرد
وی با اشاره به این جمله مقام معظم رهبری که فرمودند «حاشیهسازی درباره بورسیهها خلاف «قانون»، «تدبیر» و «اخلاق» بود»، بیان داشت: قضیه بورسیهها جامعه دانشگاهی را نسبت به شعار «تدبیر» دولت بدبین و ناامید کرد.
عضو انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند افزود: اصلا منطقی نیست که به علت تخلف عده معدودی، با آبروی ۳۰۰۰ نفر از نخبگان ما و خانوادههای آنها بازی شود.
رفعتی با بیان اینکه متاسفانه جریانی در کشور وجود دارد که دولت آقای روحانی را رحم اجاره ای خود میدانند و در این دو سال گذشته از فعالیت دولت، دائما باعث حاشیه سازی برای آن شده اند و به اصطلاح پوست خربزه زیر پای دولت گذاشتند، گفت: به صلاح مسئولان وزارت علوم است که با شجاعت با افرادی که میخواهند دانشگاه را به باشگاه سیاسی تبدیل کنند برخورد شود.
وی گفت: دولت باید برای جبران این کار، اول اینکه از کسانی که در این مورد به آنها ظلم شد، دلجویی کند و دیگر اینکه با عواملی که موجب این ظلم شدند برخورد قاطعی انجام دهد تا دیگر شاهد چنین اتفاقاتی در فضای علمی دانشگاه ها نباشیم.