کد خبر:۴۲۳۹۸۸
سرپرست دانشگاه پیام‌نور:

روز قدس نقطه عطف همبستگی مسلمانان جهان است

سرپرست دانشگاه پیام‌نور با صدور پیامی با تاکید بر اینکه روز قدس نقطه عطف همبستگی مسلمانان جهان است، از جامعه دانشگاهی دعوت کرد تا در راهیپمایی روز قدس شرکت کنند.
روز قدس نقطه عطف همبستگی مسلمانان جهان است

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، محمد علی سرلک سرپرست دانشگاه پیام نور با صدور پیامی از جامعه دانشگاهی کشور دعوت کرد تا در راهیپمایی روز قدس شرکت کنند.

 

وی در ابتدای پیام خود آورده است: روز قدس، روز تجلی دفاع از آزادی و حقوق مسلمانان بی‌دفاع فلسطین، روز استقامت، سرافرازی، عدالتخواهی و اتحاد دنیای اسلام است. نامگذاری این روز توسط بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران که نقطه عطف همبستگی مسلمانان جهان است، ثمرات بسیاری برای جامعه مسلمین در پی داشته است.

 

سرلک با بیان اینکه حضور مردم در راهپیمایی روز قدس تجدید پیمان با آرمان‌های انقلاب اسلامی است، گفت: ملت ایران همواره روح آزادیخواهی و عدالت طلبی را در جهان به معرض نمایش گذاشته و دفاع از عدالت و ملت های مظلوم و ستمدیده را سرلوحه آرمان های خود قرارداده است .حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز قدس لبیک به ندای رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره)، تجدید پیمان با آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و رهنمودهای حکیمانه رهبر انقلاب (مدظله العالی) است.

 

سرپرست دانشگاه پیام‌نور در پایان نامه خود از جامعه دانشگاهی کشور به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور دعوت کرد تا همگام با آحاد ملت با حضوری گسترده در این راهپیمایی بار دیگر همبستگی، صلابت و بیداری اسلامی را به جهانیان نشان دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار