جشنواره «ياس و صدف» ويژه طراحي پوشش اسلامي در تبريز برگزار مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۴۲

جشنواره «ياس و صدف» ويژه طراحي پوشش اسلامي در تبريز برگزار مي‌شود

جشنواره‌اي با عنوان «ياس و صدف» ويژه طراحي و دوخت لباس و پوشش اسلامي از سوي كارگروه هنر و امنيت اجتماعي حوزه هنري آذربايجان‌شرقي و معاونت اجتماعي فرماندهي انتظامي استان، مرداد ماه ? 87?در تبريز برگزار مي‌شود.

به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، انگيزه اصلي برگزاري اين جشنواره، ارائه الگو هاي متفاوت براي پوشش اسلامي و تبيين اهداف حجاب از ديدگاه مكتب اسلام اعلام شده است.

همزمان با برگزاري اين جشنواره، ديدگاه‌هاي مختلف در خصوص نوع حجاب و الگوهاي ماندگار در اين رابطه در قالب سخنراني و مقاله ارائه خواهد شد.

اين جشنواره با اعلام فراخوان عمومي براي دريافت آثار طراحي و دوخت علاقه‌مندان اين رشته از امروز آغاز بكار كرده است.

روابط عمومي حوزه هنري آذربايجان‌شرقي در اطلاعيه خود در اين رابطه يادآور شده است كه پايان تيرماه ? 87?آخرين مهلت براي دريافت آثار علاقه مندان به شركت در اين جشنواره است.

در اين اطلاعيه متذكر شده است كه علاقمندان براي كسب اطلاعات بيشتر از نحوه برگزاري جشنواره با شماره تلفن‌هاي ? 5551619?و ? 5552392?با پيش شماره تبريز تماس حاصل كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار