به گزارش خبرنگار « خبرگزاری دانشجو» از ایلام، سردار سید صادق حسینی، فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) ایلام امروز در دیدار با مسئولین بسیج در دفاتر و پایگاه های دانشگاه های استان که در مجمتمع رفاهی لاله برگزار شد، ماه رمضان را فرصت مغتنمی برای ارتباط با خدا دانست و ابراز داشت: در سال جاری با دو موضوع مهم پرونده هسته ای ایران و انتخابات مواجه هستیم، این موضوع برای دوستان و دشمنان نظام در داخل و خارج از کشور حائز اهمیت می باشد؛ بنابراین در برهه ای قرار داریم که تحرکات جریان های هم سو و غیرهموسو را بیش از پیش مشاهده خواهیم کرد.
وی آغاز نیمسال دوم سال جاری را آغازگر فضای جدید برای دانشجویان در محیط دانشگاه و حل یا گم شدن قشر خاکستری در این فضا عنوان کرد و گفت: وظیفه بسیج دانشجویی کسب رتبه های ممتاز در سنگر تعلیم و تهذیب است، از سوی دیگر ارتقا کیفیت ذهنی، موضع گیری های انقلابی، هوشیاری، بصیرت و خودجوش بودن در راه استیلای حق از دیگر وظایف این قشر می باشد.
فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) تمایل غرب به غربگرا بودن مجلس آینده را محرز اعلام کرد و ابراز داشت: سیاست اتاق فکر غرب و تمام مخالفان اعم از گروه تندر، منافقین، سلطنت طلبان و غیره این است که رای دهی در انتخابات را تحریم نکنند، همه را به پای صندوق های رای تشویق می کنند، تلاش می شود که قشر خاکستری را به سوی نیل به مطالبات خوب جذب کنند، آن ها درصدد هستند با مانور بر روی اذهان عمومی، فضای پس از انتخابات را متشنج و ناامن کنند.
سردار حسینی با مطرح کردن این سوال که چرا ایران برای دنیای غرب حائز اهمیت است؟ گفت: معاندین غربی از جنگ سخت، نرم و ترور در ایران به نتیجه ای نائل نشدند، جمهوری اسلامی در حالی به پای میز مذاکره کشانده شد که دموکرات ها می گویند: تحریم ها ایران را فلج کرده اند، باید در این برهه زمانی با ایران مذاکره کرد تا از این امتیاز برای انتخابات آینده ریاست جمهوری در آمریکا استفاده کنیم، دموکرات ها بر این باور هستند که باید تا از پای در آوردن ایران صبر کرد، علت اشتیاق وافر حزب دموکرات برای مذاکره با ایران، کاهش نفوذ جمهوری اسلامی در منطقه و جهان است.
وی خاطرنشان کرد: برژینسکی، سیاستمدار کارکشته آمریکایی در شورای راهبردی آتلانتیک فریاد زد: کدام دیوانه ای آمریکا را از بلندای سال ۲۰۰۱ به قعر دره کنونی ۲۰۱۱ آورده است؟ دموکرات های احمق یا جمهوری خواهان کم عقل؟. کشور ایران در شرایطی بسیار حساس و پیچیده قرار دارد، برخی ها می گویند چرا ما در سوریه و لبنان علیه اسرائیل و هم پیمانانش می جنگیم؟ براساس برآوردهایی که آمریکا از نتایج جنگ های پیشین خود در خاورمیانه و جهان کسب کرده است؛ جنگ سخت علاوه بر ضررهای مالی، وجهه این کشور را در سطح بین الملل مخدوش می کرد.
فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام جنگ گروه های تکفیری، منافقین، براندازان نظام، پژاک و تجزیه طلبان در خارج از مرزهای ایران را نیابتی و علیه جمهوری اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: عربستان، ترکیه، امارات، عمان و اردن با حمایت های پولی و نیروهای نظامی به نیابت از آمریکا وارد این کارزار شده اند تا زیرساخت های کشورمان و تمدن نوین اسلامی را مورد هجمه قرار دهند.
سردار حسینی لشکر کشی داعش به سوی غزه را استراتژی استکبار در ایجاد جنگ اسلام علیه اسلام دانست و ادامه داد: اگر آمریکا و اسرائیل سال های متمادی برنامه ریزی و هزینه می کردند به این نتیجه که گروه های تکفیری با این سرعت عمل وارد شده اند نمی رسیدند.
وی اذعان داشت: درگیری های قومی و حزبی در داخل کشور، تضعیف چانه زنی بر روی میز مذاکره، افتراق بین شیعه و سنی، ایجاد اختلاف میان سلایق سیاسی و غیره بخشی از برنامه های غرب برای اضمحلال نظام کنونی ایران است.
فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام با تاکید بر اینکه هدف دانشجویان و مسئولین انقلابی و ارزشی آگاه سازی، روشنگری و تقویت محور مقاومت است، ادامه داد: حتی اگر به توافق با آمریکا برسیم آنچه که تغییر نخواهد کرد دشمنی ما ایالات متحده است.
سردار حسینی گفت: در زمان بوش پدر با سوء استفاده از نظریه برخورد تمدن های هانتینگتون به تمدن اسلامی در خاورمیانه برای آنکه تمدن غرب بر شرق غالب آیید حمله شد، اما نتوانستند نتیجه ای حاصل کنند، این موضوع به نفع ایران تمام شد و شکاف عمیقی میان دولتمردان ایالات متحده و افکار عمومی جهان ایجاد کرد بنابراین به سوی جنگ های نیابتی متبادر شده اند.