مسعود حکیمجوادی دبیرکل کانون اسلامی فارغالتحصیلان شبه قاره هند در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در مورد تاثیر توافق هستهای بر اوضاع اقتصادی کشور، اظهار داشت: عمده دلیل چالشهای اقتصادی که اکنون گرفتار آن هستیم سوء مدیریت است کارشناسان خبره بارها اعلام کردهاند که تحریمها فقط تاثیری بیست درصدی بر اقتصاد ما گذاشته و هشتاد درصد باقی مانده مربوط به سوء مدیریتها و تصمیمگیری خارج از برنامه در دولتها است.
وی افزود: فرض کنیم تمامی تحریمها برداشته شود و داراییهای بلوکه شده هم به کشور بازگردد در این صورت مزیتی برای کشور ایجاد خواهد شد اما بر این اساس که هنوز آن شتابزدگی، تصمیمگیری خارج از برنامه و سوء مدیریت وجود دارد مزیت لغو تحریمها هم حیف و میل خواهد شد.
دبیرکل کانون اسلامی فارغالتحصیلان شبه قاره هند ادامه داد: برخی مسئولین تصور غلطی را در جامعه جای انداختهاند که با برطرف شدن تحریمها اوضاع کشور زیر و رو خواهد شد چنانچه این تصور غلط است و کشور را به سمت حاشیه میبرد.
وی تاکید کرد: ما در برخی موارد دچار خود تحریمی هستیم یعنی برنامهریزیهای اقتصادی اشتباهی وجود دارد که اقتصاد را از چابکی خارج کرده است.
حکیمجواد ابعاد سیاسی لغو تحریمها را از ابعاد اقتصادی آن مهمتر عنوان کرد و یادآور شد: امروز قدرتهای جهانی متوجه شدهاند که جمهوری اسلامی یکی از قدرتهای جهانی است تا جایی که خواستار مذاکره و گفتگو شدند اگر تحریمها هم لغو شود بیشتر از آنکه تاثیر اقتصادی داشته باشد تاثیرش در جهت نشان دادن قدرت منطق جمهوری اسلامی به دنیا است.