نهاوندیان: تا طرف مقابل به وعده‌اش عمل نکند هیچ اقدامی نمی‌کنیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۵۷۴۰

نهاوندیان: تا طرف مقابل به وعده‌اش عمل نکند هیچ اقدامی نمی‌کنیم

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: لغو تحریم ها اولویت اول ما بود و در سفرم به وین چگونگی انجام این بحث را به اتمام رساندیم.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور امشب در برنامه تلویزیونی زنده گفتگو ویژه خبری با اشاره به جمع بندی نهایی مذاکرات بین ایران و کشورهای 5+1 طی سخنانی اظهارداشت: توافق مورد نظر بر اساس اعتماد به طرف مقابل نبوده است بلکه بر اساس اعتماد به جوانان انقلابی کشورمان و تیم مذاکره کننده بوده است.

وی با بیان اینکه متن این توافق نشان داد که آنها نمی توانند با ایران با زبان تهدید سخن بگویند، افزود: پیروزی اصلی ما پیروزی گفتمانی است.

رئیس دفتر رئیس جمهور تصریح کرد: لغو تحریم ها اولویت اول ما بود و در سفرم به وین چگونگی انجام این بحث را به اتمام رساندیم.

نهاوندیان تاکید کرد: رعایت خطوط قرمز نظام ملاک قرار داشت و هدف ما تامین حقوق هسته ای در کنار رفع تحریم ها و چرخش اقتصاد ایران بود.

وی با بیان اینکه سنگ سر اقتصاد ما برداشته شده است، گفت: این توافق فصل نوینی در عرصه اقتصادی سیاسی فرهنگی می گشاید.

رئیس دفتر رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دیوار اعتماد بین طرفین باید خشت به خشت ساخته شود.

نهاوندیان افزود: هیچ اقدامی نخواهیم کرد تا زمانی که طرف مقابل اتحادیه اروپا و ... به وعده های خود عمل کنند.

وی گفت: در روز اجرای توافق رییس جمهور امریکا کلیه تحریم های اقتصادی مالی و بانکی مربوط به هسته ای را متوقف خواهد کرد و همچنین فرایند لغو انها را اغاز می کند.

نظرات شما
ناشناس
Germany
۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۰۶:۲۳
آقا داخل توافق و داخل گزاره برگ ایرانی هم این تناظر نیست. اول ما باید اجرا کنیم بعد نوبت تعلیق و لغو آنهاست. تازه آژانس داوره
خواهشا این را اصلاح کنید.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار