به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، به گزارش روزنامه آمریکایی واشنگتن پست آیپک این مبلغ را برای تصویب قانونی در کنگره صرف کرد که به موجب آن نمایندگان امریکایی بتوانند جمع بندی هستهای با ایران را بازبینی کنند.
طرح « قانون بازنگری توافق هسته ای ایران» در ماه مه در مجلس نمایندگان و سنای امریکا تصویب و با امضای باراک اوباما، رئیس جمهور این کشور به قانون تبدیل شد.
بر اساس این قانون، کنگره 60 روز مهلت دارد تا جمع بندی هستهای با ایران را بررسی کند.
در پی تحویل اسناد و مدارک جمع بندی هستهای از سوی دولت امریکا به کنگره، دوره بررسی آن در کنگره از دوشنبه آغاز شده است.
جمهوریخواهان از منتقدان جدی نتیجه مذاکرات هستهای وین هستند و بسیاری از دموکراتها نیز ضمن ابراز نگرانی در این خصوص اظهار داشتهاند که هنوز برای تایید آن آمادگی ندارند.
با این حال هرچند که کنگره میتواند به جمع بندی هستهای رای مخالف بدهد اما برای اینکه بتواند حق وتوی رئیس جمهور این کشور را بیاثر کند، لازم است حمایت دو سوم از نمایندگان را برای مخالفت جمع بندی هستهای جلب کند.
آیپک در ۶ ماه ابتدایی سال جاری میلادی 1.67 میلیون دلار برای لابی مستقیم با گروههای مخالف جمع بندی هستهای با ایران هزینه کرده است، که این رقم بیشترین میزانی است که این کمیته تا به حال صرف لابیگری مستقیم در یک دوره ۶ ماهه کرده است.
بنا بر سوابق موجود در پایگاه داده دفتر سوابق عمومی سنای امریکا، صرف این هزینه در 16 سال اخیر یعنی از سال 1999 تاکنون یک رکورد محسوب میشود.
آیپک طی چند سال گذشته با صرف دستکم 2 میلیون دلار در سال به لابیگری در واشنگتن مشغول بوده است. به نظر میرسد هزینه اقدامات این چنینی این گروه در سال 2015 از این رقم فراتر رود.