کد خبر:۴۲۷۲۴۳
معاون فرهنگی- دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

حاشیه‌سازی بیمارستان قائم مانع از بازگرداندن خوابگاه نرجس به علوم پزشکی مشهد می‌شود/ عدم استفاده از امکانات دانشگاه برای تبلیغات انتخابات مجلس

معاون فرهنگی- دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: چند سال قبل خوابگاه نرجس را دانشگاه علوم پزشکی مشهد تخلیه و این فضا به عنوان پایلون اساتید در اختیار بیمارستان قائم مشهد قرار گرفت، شاید اگر مسئولین این بیمارستان، خوابگاه نرجس را در اختیار دانشگاه قرار دهند تا اندازه‌ای از مشکلات کمبود فضای خوابگاهی این دانشگاه کم می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، فرهنگ و مباحث آن از مهمترین دغدغه‌های انقلاب اسلامی ایران در دهه‌های اخیر بوده است؛ به شکلی که رهبر معظم انقلاب بر اهمیت این نکته در نامگذاری سال‌ها و بیانات مختلف خود در جمع اقشار مختلف جامعه تاکید دارند.

 

فرهنگ در هر کشوری و برای مردم هر جامعه‌ای دارای معنای خاصی است و آن شامل باورپذیری افرد از اعتقادات، هنجارها و آرمان‌های مختص به آن جامعه است.

 

ریشه‌های فرهنگی ایران اسلامی از ابتدای انقلاب مورد هجمه دشمنان و بدخواهان آن قرار گرفت و تهاجم، ناتو و شبیه خوان فرهنگی نمودارترین الفاضی بود که ولی امر مسلمین جهان جهت نشان دادن ابعاد بزرگ این هجمه به کار بردند.

 

چندی پیش در ایام ماه رمضان در دیداری دوستانه میان دانشجویان و رهبر معظم انقلاب نگاه فرهنگی در دانشگاه‌ها مورد بازبینی قرارگرفت و اهمیت کار فرهنگی در این حوزه را ایشان متذکر شدند.

 

بر همین اساس «خبرگزاری دانشجو» در گفتگوی تفضیلی با حجت الاسلام ابراهیمی، معاون فرهنگی- دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به پی‌گیری مطالبات رهبر معظم انقلاب در این حوزه مهم پرداخته است.

 

نگاه شما به فعالیت های فرهنگی تشکل‌های دانشجویی تا چه اندازه بر باورمندی توان دانشجویان استوار است؟

 

در خصوص تشکل‌های دانشجویی نگاه مدیریت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر استقلال دانشجویان فعال در قالب فعالیت‌های تشکل‌های دانشجویی و غیره می‌باشد.

 

ما اعتقاد داریم دانشجویان در هر تشکل دانشجویی فارغ از نوع نگاه و دیدی که دارند باید در استقلال به امور تشکلی خود بپردازند؛ اما در این میان رعایت خطوط قرمز و کلی نظام باید مورد توجه این فعالین دانشجویی باشد.

 

رعایت موارد قانونی در فعالیت‌های فرهنگی، سیاسی، صنفی و اجتماعی تشکل‌های دانشجویی مورد عنایت ما است و حمایت ما از فعالیت‌های تشکل‌های دانشجویی با هر دیدگاهی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشهود است.

 

مدیریت فرهنگی و دانشجویی اعلام کرده است که آمادگی بالایی در حمایت از برنامه‌های تشکلی مشترک دارد و در صورتی که تشکل‌های دانشجویی در کنار یکدیگر آمادگی برگزاری مناظرات، کرسی‌های آزاد اندیشی و برنامه‌هایی از این قبیل را داشته باشند ما نیز با تمام توان در کنارشان خواهیم بود.

 

با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب که استفاده ابزاری از دانشجو نوعی تحقیر وی به حساب می‌آید، آیا دانشگاه علوم پزشکی مشهد نظارتی بر روند برگزاری برنامه‌های تشکل‌های دانشجویی در خصوص انتخابات مجلس دارد؟

 

بیانات رهبر معظم انقلاب راهکار اجرایی ما در برنامه‌های فرهنگی است و نهایت تلاش ما اجرایی شدن این توصیه‌ها در فضای دانشگاهی خصوصا تشکل‌های دانشگاه است. هنگامی که تشکلی برای اجرای برنامه خود از مدیریت فرهنگی و دانشجویی مجوز می‌گیرد در برابر اصولی که ما برای آن‌ها در اجرای برنامه تاکید دارم خود را موظف و متعهد می‌داند.

 

ما نیز تلاش خود را انجام می‌دهیم تا این برنامه بدون حاشیه و سوء استفاده‌های سیاسی برگزار شود و در صورت مشاهده تخلف در اجرای برنامه برخورد انظباطی و یا اخطار زبانی داده می‌شود.

 

تخلف صورت گرفته که مورد سئوال «خبرگزاری دانشجو» است اشاره به انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی در متن سخنرانی مسئول یکی از تشکل‌های دانشجویی است که برخورد لازم در این خصوص صورت گرفته است.

 

البته این نکته را نیز باید مد نظر داشت که ما نمی‌توانیم تمام مدت ناظر اجرایی شدن یک برنامه باشیم تا مبادا در آن اشتباهی رخ دهد و البته این به این معنا نیز نیست که اجازه می‌دهیم تشکل مورد نظر در برنامه خود هر رفتاری را که بخواهد انجام دهد.

 

با توجه به شناختی که ما از مسئوین تشکل‌ها داریم نظارت اساسی بر حسن اجرای برنامه‌های تشکلی بر عهده خود تشکل و مسئولین آن است.

 

در ادامه باید گفت تخلفات اشاره شده از سوی شما تنها از آن یک تشکل نبوده است و تشکل دیگری در موردی مشابه به توزیع پوسترهای توهین کننده به دولت در شعاع بالا در دانشگاه اقدام کرده بود که تلاش شد تمام این موارد با تذکرات لسانی رفع شود.

 

بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص استفاده ابزاری از دانشجو و تحقیر دانشجو در صورت استفاده انتخاباتی از وی کاملا درست است و ما نیز در دانشگاه علوم پزشکی مشهد این اجازه را به هیچ عنوان به دانشجویان و فعالین دانشجویی نخواهیم داد.

 

نکته حساس در سخنان رهبر انقلاب این است که ایشان این نگاه به دانشجو را تحقیر شخصیت دانشجو دانستند و ما نیز برای داشتن فضای سیاسی مطلوب و سازنده در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ایام انتخابات در حال برنامه ریزی جهت قانونمند کردن فعالیت‌های تشکل‌های دانشجویی در برنامه‌های انتخاباتی هستیم.

 

به این نحو که به همه تشکل‌های دانشجویی در برگزاری برنامه‌های انتخاباتی که جناح گرایانه نیست و نبض آن در اهمیت حضور در انتخابات و معرفی مشخصات یک کاندید صالح است به صورت عادلانه و با یک نگاه مجوز می‌دهیم.

 

در حقیقت ما نمی‌خواهیم فعالیت‌های انتخاباتی را ممنوع کنیم؛ بلکه به دنبال ساماندهی این فعالیت‌ها در میان تشکل‌های فعال دانشگاه هستیم.

 

در این جا این نکته را با تاکید فراوان می‌گویم که دانشگاه علوم پزشکی مشهد امکانات خود را جهت تبلیغات انتخاباتی برای کاندیدای خاص نخواهد داد؛ اما تمام قد از تشکل دانشجویی خود در برگزاری برنامه‌های انتخاباتی سالم و دارای ظوابط اجرایی حمایت می‌کند.

 

در اختیار قرار دادن تالارهای دانشگاه علوم پرشکی مشهد به احزاب خارج دانشگاه که در سال گذشته دو بار صورت گرفت (در تالار رازی حزب آرمان گرای عدالت خواه و در تالار ابن سینا شاخه دانشجویی حزب کارگزاران) به چه نحو صورت می‌گیرد؟.

 

اجاره تالارهای دانشگاه در حوزه اختیارات معاونت فرهنگی و دانشجویی نیست؛ اما این موضوع مورد توجه ما نیز بوده است. دو تالاری که نام بردید به دلیل ارتباط با مرکز شهر تا اندازه‌ای جنبه عمومی پیدا کرده است و برخی احزاب و جریانات جهت برگزاری برنامه‌های خود از این دو تالار استفاده کرده‌اند و به تبع دانشجویان نیز در این برنامه‌ها داخل شده‌اند.

 

طبق بررسی صورت گرفته از سوی معاون فرهنگی و دانشجویی دو نامه در سال‌های 88 و 89 از سوی معاونت فرهنگی و دانشجویی وقت دانشگاه علوم پزشکی مشهد وجود دارد که در نامه سال 88 اجاره تالارهای دانشگاه را به حوزه‌های بیرونی دانشگاه ممنوع اعلام کرده است.

 

اما در نامه سال 89 اجاره این تالارها به واحدهای بیرونی دانشگاه بلا مشکل عنوان شده و نامه سال 88 را که هر دو توسط یک نفر نوشته شده است ملغی اعلام کرده‌اند.

 

البته این که تالارها در اختیار واحدهای بیرونی قرار بگیرد غیرقانونی نیست؛ اما در نهایت ما در حال دنبال کردن این موضوع هستیم که در شورای فرهنگی آئین نامه جدیدی جهت نظارت بر کار تالارها نوشته شود تا به صورت یکنواخت و بر اساس رای شورای فرهنگی در این حوزه عمل کنیم.

 

فضای نشاط و شادی در دانشگاه دارای اهمیت بالایی است؛ اما گاها دیده شده است مسئولین دانشگاهی جهت ایجاد فضای شادی و نشاط به برگزاری اردوهای مختلط و یا پخش کنسرت‌های موسیقی در دانشگاه روی آورده‌اند که رهبر معظم انقلاب این رفتار را کار غلطی دانستند. این اتفاق در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص برگزاری اردوی مختلط یک بار در طول سال تحصیلی گذشته صورت گرفته است توضیح می‌دهید؟.

 

من با اطمینان می‌گویم اردوی مختلط دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به هیچ عنوان صورت نگرفته است و نه تا کنون این مجوز را به برگزار کنندگان اردویی دانشگاه داده‌ایم و نه این اجازه را خواهیم داد که دانشجویان این دانشگاه به صورت مختلط وارد اردویی شوند.

 

در خصوص اردوی مورد نظر نیز متاسفانه اخبار به درستی انتقال پیدا نکرده است زیرا این اردوی مختلط از سوی دانشگاه مجوزی نداشته است و با مسئولیت شهرداری مشهد برنامه ریزی و برگزار شده است.

 

متاسفانه به محض برگزاری این اردو هجمه اتهامات به سمت دانشگاه آمد و کسی سراغی از شهرداری مشهد نگرفت در حالی که معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در طرحی با نام «روزی با طبیعت» از عموم مردم جهت حضور در بیرون شهر مشهد دعوت به عمل آورده بود.

 

البته این نکته نیز دارای اهمیت است که دانشگاه نمی‌تواند دانشجویان خود را در همه مواقع حتی زمانی که در بیرون دانشگاه و در اختیار خود هستند کنترل کند و تنها بر اردوها و برنامه‌هایی که خود مجوز آن را صادر کرده است نظارت دارد.

 

این اردو با توجه به صحبت‌های انتقال شده به ما از سوی شهرداری مشهد برگزار شده است و دانشجویان از طریق پیامک با یکدیگر هماهنگ شده و در این اردو حضور  به هم رسانده‌اند.

 

در خصوص برگزاری کنسرت موسیقی نیز این مورد در دانشگاه علوم پزشکی محال است اتفاق افتاده باشد و یا در آینده اتفاق بیفتد زیرا ما اعتقاد داریم دانشگاه مکان برگزاری کنسرت نیست.

 

البته من نمی‌خواهم با فعالیت‌های موسیقی و برگزاری کنسرت‌های موسیقی در سطح جامعه مخالفت کنم؛ اما اعتقاد دارم هر برنامه‌ای مکان خود را می‌طلبد و کنسرت نیز برنامه‌ای است که در سطح کشور و خارج دانشگاه باید دنبال شود.

 

نگاه علمی به موسیقی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارای جایگاه است و کانون موسیقی این دانشگاه گاهی در مراسم دانشگاهی به اجرای موسیقی می‌پردازند؛ اما هیچ گاه به سمت و سوی اجرای کنسرت و این قبیل برنامه‌ها نرفته است.

 

رهبر معظم انقلاب در ادامه سخنان خود به اهمیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی اشاره داشتند و به نقل مضمون حمایت از این تشکل‌ها را نوعی حمایت از نیروهای انقلابی دانستند. برنامه شما برای تشکل‌های ارزشی دانشگاه به صورت ویژه چیست؟.

 

حقیقتا بزرگترین حمایت ما از تشکل‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد حمایت عادلانه از فعالیت‌های تشکل‌های دانشجویی در این دانشگاه است.

 

به نحوی که ما تلاش داشته‌ایم در برخورد با این تشکل‌ها در صورت انجام تخلف و یا تقدیر از آنان به صورت عادلانه و با یک نگاه برخورد کنیم.

 

به عقیده ما تمام تشکل‌های دانشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تشکل‌های ارزشی هستند و اجازه ایجاد تشکلی که بر خلاف ارزش‌ها رفتار کند را نخواهیم داد.

 

امسال در برنامه‌ای حمایت کننده از تشکل‌های دانشجوی این دانشگاه از تمام فعالین تشکلی جهت ارائه لیستی از فعالین خود برای برگزاری مراسم افطاری با هزینه دانشگاه دعوت کردیم.

 

در این برنامه فرهنگی تا سقف 50 نفر از مجموع تشکل‌های دانشجویی دعوت به عمل آوردیم که به جزء یک تشکل به دلیل تاخیر در هماهنگی نیروهای خود دیگر تشکل‌ها در این مراسم حضور و از برنامه افطاری دانشگاه استفاده کردند.

 

بر این اساس سهمیه 50 نفره خود را میان دو تشکل دیگر به صورت عادلانه تقسیم و از این برنامه جهت همدلی و همسویی تشکل‌های دانشگاهی با یکدیگر و با دانشگاه استفاده کردیم.

 

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال تحصیلی که گذشت دارای چه موفقیت‌هایی بود و آیا از عملکرد این معاونت راضی بوده‌اید؟.

 

در پاسخ به این سئوال باید گفت اگر کسی بگوید از توان خود در پست مسئولیتیش راضی بوده است موجبات توقف خود را ایجاد کرده است.

 

ما باید برای داشتن نگاه رو به رشد خود به مرحله‌ای برسیم که هر روز توقع خود را از برنامه‌های پیش رو بالاتر ببریم.

 

براین اساس باید بگویم در سال تحصیلی گذشته موفقیت‌هایی را کسب کرده و برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی خوبی را برای دانشجویان برنامه ریزی کردیم که با وجود مشکلات مالی اجرایی شدند.

 

پیش بینی ما برای برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی در سال جدید ظابطه مند رفتار کردن در این حوزه بوده است و تلاش داشتیم ظوابط را در این معاونت برگردانیم بر سر جای اول خود.

 

در سال تحصیلی گذشته ما توانستیم جلسه شورای فرهنگی را که مدت دو سال تحصیلی متوقف شده بود راه اندازی کرده و در این مدت این جلسات با حضور اکثریت اعضا برگزار شده است.

 

از دیگر برنامه‌های موفق معاونت فرهنگی و دانشجویی راه اندازی اولین شورای صنفی دانشجویی دانشگاه است که کار خود را آغاز و اعضای آن و دبیر شورای دبیرانش نیز انتخاب شده‌اند.

 

و در نهایت راه اندازی کلینیک ویژه مشاوره درمانی برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی مشهد از دیگر برنامه‌های موفق ما در سال گذشته بوده است که مورد توجه و استقبال دانشجویان قرار گرفته است.

 

در خصوص شورای صنفی دانشجویی و کلینیک ویژه مشاوره درمانی توضیحات بیشتر را ارائه می‌دهید؟

 

در خصوص شورای صنفی دانشجویی باید گفت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اولین دانشگاه‌هایی علوم پزشکی در کشور بوده است که تشکیل این شورا را در دستور کار خود قرار و در اولین فرصت شورای صنفی دانشجویی دانشگاه را شکل داد.

 

در خصوص مرکز مشاوره و کلینیکی که به همین منظور ایجاد کردیم تلاش داریم بحث سلامت جسم، روان و بهداشت دانشجویان خود را در کنار یکدیگر دنبال کرده  که در نهایت این مرکز را جهت استفاده عموم مردم و دانشجویان این دانشگاه افتتاح کردیم.

 

در این کلینیک امکانات ویژه‌ای برای دانشجویان در نظر گرفته شده است و تخفیف‌های ویژه‌ای در برابر خدمات ارائه داده شده به دانشجویان اختصاص می‌یابد.

 

البته در صورتی که دانشگاه این توان را داشته باشد تا مکانی بزرگتر را در اختیار ما بگذارد توان گسترش و توسعه این کلینیک را که با استقبال خوب دانشجویان روبه رو بوده است خواهیم داشت.

 

دانشگاه علوم پزشکی اولین دانشگاه دارای دو منوی غذایی با یک قیمت است

 

در خصوص خدمات رفاهی و وام دانشجویی باید گفت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از دو صندوق مجزا به دانشجویان خود وام می‌دهد که اولین آن صندوق رفاه دانشجویی است که مبلغ وام را از سوی وزارت خانه مشخص می‌کنند و دومین آن صندوق وقفی دانشگاه است که از محل مبالغ وقفی به دانشجویان وام تعلق می‌گیرد.

 

صندوق وقفی وام‌های مورد نیاز دانشجویان در ازدواج دانشجویی، ودیعه مسکن  و غیره را در اختیار دانشجویان می‌گذارد که امسال با مقداری افزایش به مبلغ دو میلیون و پانصد هزار تومان رسیده است.

 

سال گذشته معاونت فرهنگی و دانشجویی طرحی را جهت بهتر شدن تغذیه دانشجویان فرستاد که بر اساس آن خواستار سرو غذای دانشجویان با دو منوی غذا شدیم.

 

در ابتدای ارائه این طرح این گمان می‌رفت که برخی در برابر این پیشنهاد ما ایستادگی کرده و در خصوص این برنامه مقاومت نشان دهند.

 

براین اساس از زمان بندی برنامه ریزی شده تا اندازه‌ای عقب ماندیم؛ اما در نهایت با گذشتن از اتوماسیون‌ها و روال اداری و مشکلات پیش رو با دو ماه تاخیر این برنامه در دانشگاه اجرایی شد.

 

در این اتفاق مبارک جهت بهتر شدن تغذیه دانشجویان دو اتفاق رخ داد که یکی خوب و دیگری منفی بود. به این شکل که به محض سرو دو منوی غذایی در برنامه تغذیه دانشجویی شایعه بالا رفتن قیمت غذای دانشگاه کار را با مشکل روبه رو و اعتماد دانشجو از ما را سلب کرد.

 

در حالی که انتظار می‌رفت انتخاب دانشجو از دو منوی غذایی آرامش خاطر دانشجویان را به دنبال داشته باشد گسترش این شایعه در دانشگاه بر مذاق دانشجو خوش نیامد و این در حالی بود که ما اصلا تصمیمی بر افزایش قیمت‌ها نداشته ایم.

 

با قرار دادن بنر‌هایی مبنی بر عدم افزایش قیمت غذا در سلف دانشگاه از این مسیر دشوار عبور و برای بار دیگر اعتماد دانشجویان را جلب کرده و اتفاق رخ داده با مثبت ارزیابی شدن این طرح در بازده کمتر از 10 روز به دست آمد و دانشجویان در همان یک هفته اول بازخورد مثبت خود از این طرح را نشان دادند.

 

دانشگاه علوم پزشکی مشهد تنها دانشگاه در این استان است که به دانشجوی خود دو منوی غذایی با یک کیفیت و یک قیمت ارائه می دهد.

 

البته دانشگاه فردوسی مشهد نیز دو منوی غذایی را به دانشجوی خود ارائه می‌دهد؛ اما این دو منو با کیفیت متفاوت و قیمت متفاوت در اختیار دانشجو قرار می‌گیرد.

 

این نکته را نیز در این گفتگو به دانشجویان خود اعلام می‌کنیم که در صورت امکان منوهای غذایی دانشجویان خود را افزایش داده و در ارتقای کیفیت عذایی دانشجویان خود تلاش داریم.

 

از دیگر برنامه‌های ما در سال تحصیلی گذشته اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی بوده است که توانستیم با وجود مشکلات خوابگاهی بسیاری که داریم برای حدود ۱۰۰ دانشجوی تحصیلات تکمیلی خود خوابگاه و خدمات خوابگاهی ارائه دهیم.

 

حاشیه سازی بیمارستان قائم مانع از بازگرداندن خوابگاه نرجس می‌شود

 

شاید اگر مسئولین بیمارستان قائم خوابگاه نرجس را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دهد تا اندازه‌ای از مشکلات کمبود فضای خوابگاهی این دانشگاه کم شود.

 

چند سال قبل خوابگاه نرجس را دانشگاه علوم پزشکی مشهد تخلیه و این فضا به عنوان پایلون اساتید در اختیار بیمارستان قائم مشهد قرار گرفت.

 

این ساختمان بعدها در اختیار رزیدنت‌های آی سی یوی گروه مغز و اعصاب قرار گرفت و قسمتی از ساختمان بازسازی شده؛ اما به صورت خالی به مدت پنج سال بدون استفاده رها شده است.

 

با وجود اینکه بنده چندین مرتبه از این ساختمان بازدید داشته‌ام و برای بازگرداندن آن به دانشگاه اقدام کرده‌ام؛ اما به دلیل حاشیه سازی مانع از پیش رفتن کار به صورت منطقی و اصولی می‌شوند.

 

پس از بازدید ما جهت بازگرداندن این خوابگاه به مجموعه خوابگاهی دانشگاه علوم پزشکی مشهد شایعاتی با این محتوا که «تلاش دارند فضای درمانی را برای برنامه‌های فرهنگی از ما بگیرند» مطرح شد و حتی نامه آن به دست من رسید.

 

در حالی که دانشگاه علوم پزشکی مشهد این توان را دارد ظرف مدت دو ماه این ساختمان را تجهیز و در اختیار دانشجویان خوابگاهی خود قرار دهد؛ اما با حاشیه سازی این امکان را از ما گرفته‌اند و کسی به این پرسش که چرا مکانی که بنا بود پایلون اساتید شود به مدت پنج سال رها شده پاسخی نمی‌دهد.

 

بیمارستان قائم بیمارستان بزرگی است و فضای زیادی در اختیار دارد از جمله این که دانشگاه پیراپزشکی قدیم در بیمارستان قائم مستقر هستند و غیره؛ اما حاضر به همکاری با معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیست.

 

تعداد بالای دانشجویان خوابگاهی در یک اتاق و استقرار تخت‌های بیش از حد در داخل اتاق خوابگاه‌های دانشگاه به دلیل نداشتن فضای مناسب مشکلاتی را ایجاد کرده است که باید تلاش خود را جهت از میان برداشتن این مشکلات ارائه دهیم.

 

خدمات انتقال بار به دانشجویان خوابگاهی ارائه می‌شود

 

در پایان بخش خوابگاهی این نکته را نیز باید مدنظر قرار داد که بنا به درخواست ما مسئولان خوابگاهی موظف هستند که خدمات انتقال بار داشجو را انجام دهند.

 

متاسفانه طی دو سال اخیر که من به این موضوع تاکید داشته‌ام؛ اما مشاهده شده است که دانشجویان در انتقال بار خوابگاه‌های خود باید شخصا کار جا به جایی را انجام دهند و این موجبات نارضایتی دانشجو را به دنبال داشته است.

 

با بررسی آسیب شناسی این مشکل متوجه شدیم که سرپرستان خوابگاهی این خواسته معاونت فرهنگی و دانشجویی را به خوبی ابلاغ نکرده‌اند که با قرار دادن برگه‌هایی و اعلام این موضوع که خدمات خوابگاهی باید در انتقال و جا به جایی بار دانشجویان وارد عمل شود توانستیم تا 60 درصد از نارضایتی خوابگاهی دانشجویان خود را کاهش دهیم.

 

متخلفین درمانی را به شورای انظیاطی می‌کشانیم

 

یکی از مهترین برنامه‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی برخورد شوای انظباطی دانشگاه با تخلفات درمانی بیمارستانی است.

 

متاسفانه تعداد تخلفات درمانی در بیمارستان‌ها که اغلب از سوی رزیدنت‌های ما صورت می‌گیرد کار را برای ما دشوار ساخته است که بر این اساس به صورت جدی با این تخلفات در حال برخورد هستیم.

 

البته تشخیص نادرست به نظام پزشکی ارجاع داده می‌شود و در این فضا در این خصوص تصمیم گیری می‌شود؛ اما تخلفات درمانی در دو ماه اخیر به صورت جدی از سوی شورای انظباطی دانشگاه دنبال شده و احکام انظباطی بسیار سنگینی نیز برای متخلفین صادر کرده‌ایم.

 

متاسفانه اخلاق نظامی برخی پرسنل بیمارستان که بیمارستان را پادگان نظامی فرض کرده‌اند و عدم اخلاق اسلامی در برخورد با بیماران از دیگر شکایات رسیده است که در حال برخورد با این موضوعات نیز هستیم.

 

در خصوص تخلفات درمانی مشکل ما عدم گزارش دهی از سوی دانشجویان دانشگاه در بیمارستان است. در صورتی که این اعتماد را دانشجویان به معاونت فرهنگی دانشجویی داشته باشند در برابر این تخلفات ایستادکی و متخلفین پزشکی را با برخورد انظباطی تنبیه می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار