از رتبه‌ام راضی‌ام/ پزشکی تهران انتخاب من است
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۷۷۵۷
گفتگو با اولین رتبه دو رقمی کنکور تجربی:

از رتبه‌ام راضی‌ام/ پزشکی تهران انتخاب من است

اولین رتبه دو رقمی کنکور تجربی گفت: اصلا ناراحت نیستم قبل از اینکه کنکور بدهم فکر می کردم خیلی این موضوع اهمیت دارد ولی پس از شرکت در آزمون سراسری به این نتیجه رسیدم که مهم این است در رشته ای که دوست دارم پذیرفته شوم و از رتبه ام راضیم

نیکان زرگرزاده در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، درباره اینکه چگونه از رتبه خود مطلع شدید گفت: من در مدرسه کنار دوستانم بودم که مسئولین مدرسه من را از رتبه‌ام باخبر کردند و خیلی خوشحال شدم و سریعا با خانواده تماس گرفتم.

 

وی درباره نحوه درس خواندن گفت: در روزهایی که مدرسه می‌رفتم چهار ساعت و در روزهای تعطیل ده ساعت درس می‌خواندم که این عدد بعد از عید به 16 ساعت رسید.

 

رتبه 10 کنکور تجربی درباره اولویت خود گفت: من می‌خواهم پزشکی دانشگاه تهران را انتخاب کنم و علاقه زیادی به این رشته داشتم.

 

وی در پاسخ به اینکه آیا از اینکه اولین رتبه دو رقمی کنکور تجربی هستید ناراحتید گفت: اصلا ناراحت نیستم قبل از اینکه کنکور بدهم فکر می‌کردم خیلی این موضوع اهمیت دارد ولی پس از شرکت در آزمون سراسری به این نتیجه رسیدم که مهم این است در رشته ای که دوست دارم پذیرفته شوم و از رتبه ام راضیم.

 

زرگرزاده در پایان به داوطلبین کنکور توصیه کرد: استرس نداشته باشند و نگرانی به خود راه ندهند و احساسات خود را کنترل کنند و مهمترین امر برای موفقیت این است که منظم درس بخوانند و به هدف خود فکر کنند.

 

نظرات شما
ناشناس
United Arab Emirates
۰۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۸
اینهمه پزشک و مهندسو کجای دلمون بذاریم ؟
کاش همین قدر فنی حرفه ای داشتیم
من خودم امسال 500 ریاضی شدما ..
5
1
پربازدیدترین آخرین اخبار