کد خبر:۴۲۷۴۷۱
گفتگو با اولین رتبه دو رقمی کنکور ریاضی:

توقع داشتم تک رقمی شوم ولی راضی‌ام/ انتخابم برق شریف است

مسعود امیری کندبن رتبه ۱۰ کنکور ریاضی گفت: توقع داشتم تک رقمی شوم ولی از این رتبه هم راضی هستم.

مسعود امیری کندبن در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، درباره اینکه چگونه از رتبه خود مطلع شدید گفت: مسئول و مشاور مدرسه با من تماس گرفت که شما رتبه دهم کنکور ریاضی شده‌اید و همین تلفن باعث شد که ما به سایت سر بزنیم و من و خانواده ام از دیدن اسمم در لیست ده نفر برتر خیلی خوشحال شدیم.

 

وی درباره نحوه درس خواندن خود گفت: قبل از عید و روزهایی که به مدرسه می رفتم روزی چهار ساعت درس می خواندم ولی بعد از ایام عید حدود ده ساعت درس خواندنم افزایش پیدا کرد.

 

رتبه ده کنکور ریاضی درباره انتخاب خود گفت: انتخاب من برق دانشگاه صنعتی شریف است و از اینکه می‌توانم این انتخاب را داشته باشم خیلی خوشحالم.

 

وی در پاسخ به اینکه آیا از اینکه اولین رتبه دو رقمی کنکور هستید ناراحتید گفت: من بزرگترین خواسته‌ام این بود که رتبه زیر 50 بشوم که در هر دانشگاهی بتوانم ادامه تحصیل دهم و فرقی نمی کرد رتبه چند شوم البته توقع داشتم تک رقمی بشوم ولی از اینکه رتبه ده شدم نیز خیلی خوشحالم.

 

امیری در پایان خاطر نشان کرد: مهمترین توصیه من به داوطلبین کنکور این است که به مدرسه و برنامه مدرسه بیشتر از هر چیزی اعتماد کنند و خیلی به دنبال آنچه که دیگران تبعیت می‌کنند توجه نکنند و فقط با یک برنامه جلو بروند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مهندس
United Arab Emirates
۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۱

متاسفم که بهترین استعدادهای تحصیلی مشغول رشته های مهندسی می شوند و علوم انسانی ما هم چنان مظلوم است.
با این که در همین قضایای هسته ای و این یکی دو سال اخیر احتیاج ما به حقوقدان ها و اقتصاد دان های خوب و توانمند مشخص شد اما باز هم استعدادهای اصلی کشور میروند در دانشگاه تا KVL & KCL حساب کنند و انتگرال بگیرند و آخرش هم بشوند استاد و دوباره همین ها را به یک عده دیگر درس بدهند.

20
2
MT
۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۵
با نظر شما تقریبا موافقم با اینکه من خودم هم 4 سال پیش شرایطی مثل ایشون داشتم اما بنظرم بسیاری از افراد موفق جامعه ما مهندسی خوندن و بنظر من این بد نیست چون افرادی ک دارای فکر منظم و طبقه بندی شده هستند بهتر میتونن مسائل را تجزیه و تحلیل کنن و در آینده میتونن مدیران موفق و شایسته ای بشن...
دونستن KVLو KCL هم نیازه ها......
اما خوبه که یه عده از بچه های ارزشی هم برن رشته انسانی و تئوری پردازهایی بشن که بر مبنای تفکر دینی صحبت میکنن و علوم انسانی اسلامی در آینده بر تئوری های سکولار حاکم شود.انشاالله
دکتر
۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۷
کشور به اندازه کافی در رشته حقوق هم نخبه داره. اینجا بحث شما موضوعیت نداره چون رشته ایشون و امثال اینها به حقوق مربوط نیست.
اگه توجه کنین در 2 قوه مقننه و قضائیه حضور حقوقدانان از سایر رشته ها پر رنگ تره. پس لطفا تاسف بیجا نخورید.
123
۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۸
با نظرتون موافقم متإسفانه رشته علوم انسانی بیشتر وارداتیه این رشته علوم انسانیه که خیلی به درد کشور میخوره تامدیران آینده تربیت یشن. انشاء الله این برادرمونم موفق یاشن بالاخره رشته موردعلاقشونو دارن ادامه میدن
یک مهندس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۹
البته ای کاش ایشون می فرمودند که دبیرستان انرژی اتمی بوده اند و این دبیرستان بهترین دبیرستان غیرانتفاعی ایران هست که چیزی نزدیک به 14 میلیون تومان برای پیش دانشگاهی شهریه میگیره! پس طبیعتا چنین دبیرستانی باید هم برنامه ی خیلی منظمی برای کنکور داشته باشه. همه ی دبیرستان ها در حدی نیستند که بخوای باهاشون همراه بشی.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار