کد خبر:۴۲۸۴۶۷

حضور فرمانده سپاه لنگرود در جمع دانشجویان جهادی در روستای سر لیل لنگرود

فرمانده سپاه لنگرود روز گذشته در جمع دانشجویان جهادی در روستای سر لیل شهرستان لنگرود حضور یافت.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از رشت، حسینی، فرمانده سپاه لنگرود روز گذشته در جمع 47 نفر از دانشجویان گروه جهادی «طلایه داران عشق» دانشگاه آزاد لنگرود که از چهارم مرداد در روستای محروم سرلیل لنگرود مشغول به فعالیت هستند، حضور یافت.

 

وی ضمن تشکر از فعالیت دانشجویان جهادی قول مساعدت و همکاری را از طرف خود و دیگر مسئولین شهرستانی داد.

 

در ادامه حق بین، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لنگرود گزارشی از فعالیت های دانشجویان جهادی از قبیل تکمیل مسجد روستای سرلیل، آبرسانی به روستا، ساخت غسالخانه ارائه داد و خواستار همکاری با مسئولین شهرستانی شد.

 

لازم به ذکر است، این دانشجویان به مدت 12 روز علاوه بر کارهای عمرانی در عرصه های آموزشی و فرهنگی در این روستا فعالیت خواهند کرد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار