۱۳ مرداد اولین همایش فعالین قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۸۵۹۱
در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»عنوان شد:

۱۳ مرداد اولین همایش فعالین قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار می‌شود

دبیر مجمع قرآن و عترت دانشجویان وزارت بهداشت از برگزاری اولین همایش سراسری ویژه فعالین قرآنی کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی کشور خبر داد.

سیدجلیل عاقلی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»،گفت: اولین همایش فعالین قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور  13 تا 16 مرداد در مشهد مقدس برگزار می‌شود و حدود 200 نفر از دبیران کانون‌های قرآن و عترت در این همایش حضور دارند.

 

وی با تاکید بر اینکه این همایش به همت مجمع قرآن و عترت دانشجویان وزارت بهداشت برگزار می‌شود گفت: افتتاحیه این مراسم از ساعت 20 الی 22 روز 13 مرداد با حضور حجت الاسلام قرائتی در آفتی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می‌شود.

 

دبیر مجمع قرآن و عترت دانشجویان وزارت بهداشت در ادامه به تشریح کارگاه ها پرداخت و گفت: در این دوره برای فعالین قرآنی کارگاه‌هایی داریم کارگاه مدیریت فضای مجازی در حیطه قرآن و عترت، مبانی و ضرورت کارهای تشکیلاتی، کاربرد مهندسی فرهنگی در قرآن، مهدویت در باب انتظار، اخلاق محوری در فعالیت قرآنی و روش‌های جذب نیرو از منظر قرآن از جمله این کارگاه‌ها می باشد.

 

وی خاطر نشان کرد: سه کارگروه تخصصی اعضای شورای مرکزی مجمع قرآن و عترت دانشجویان وزارت بهداشت با دبیران کانون برگزار میشود که اعضای شورای مرکزی 7 نفر و دبیران در این کارگروه 50 نفر هستند. جلسه کلی با فعالان درباره مشکلات شان در دانشگاه توانمندسازی فعالین قرآنی برای بازه یک ساله در دانشگاههاست.

پربازدیدترین آخرین اخبار