گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»-یادداشت دانشجویی*؛ جان کری در جلسه سؤال و جواب شوراي روابط خارجي امريكا: «اگر ما به اين توافق پشت كنيم، يك پيام به افراطگرايان در ايران میفرستيم و آنان احساس خوبی خواهند كرد و كسي نمیداند كه در انتخابات بعدی چه بر سر روحانی ميآيد. توان بالقوه روحاني و ظريف براي مذاكره با غرب و رسيدن به جمعبندي از قضاوت من با دشواريهاي زيادي روبهرو بود.»
اینکه جان کری از به قدرت رسیدن افراطیها و به دردسر افتادن روحانی و ظریف در انتخابات ابراز دلواپسی کرده است، جای تامل دارد که اولا از منظر غرب، تندرو چه کسی بوده و افراطی گری چیست؟ ثانیا چرا شیطان بزرگ باید از به دردسر افتادن رییس جمهور ما و رای نیاوردن وی در انتخابات نگران باشد؟
اگر به مواضع دولت امریکا در 36 سال گذشته نگاهی بیاندازیم، متوجه میشویم که آمریکا و کشورهای دنبالهروی او، هر حرکتی که در جهت منافعشان باشد را حرکتی انسانی و به حق میدانند، ولی هر حرکتی را که به نفعشان نباشد را به شدت محکوم کرده و آن را نقض حقوق بشر و افراطی گری مینامند. به طور مثال، حمله رژیم کودک کش اسراییل را دفاع از امنیت ملی میخوانند، ولی دفاع و پاسخ به آن حمله توسط نیروهای مقاومت را تروریسم و افراط مینامند.
یا در همین روزها به عربستان کمک میکنند تا کودکان و زنان بیشتری را در یمن به خاک و خون بکشد، و علیه مردم یمن قطعنامه صادر میکنند و آنها را محکوم میکنند. به همین ترتیب در تمام سالهای بعد از انقلاب آنها دانشجویان فاتح لانه جاسوسی، رزمندگان جبههها، حزب الله لبنان، حماس، انصارالله، دولت سوریه، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مسئولین انقلابی جمهوری اسلامی و امثالهم را افراطی و تندرو و تروریست ولی سازمان منافقین، عربستان سعودی، رژیم کودک کش صهیونیست، فتنه گران سال88، ضد انقلابهای فراری و... را حق طلب و مظلوم معرفی کردهاند.
پس باید هم جان کری از به قدرت رسیدن افرادی که آنها را افراطی مینامد، بهراسد، چون تجربه نشان داده است افراد انقلابی و مجاهدی که آمریکا به آنان افراطی میگوید، هر وقت در ایران به قدرت رسیدهاند با سرعتی شگرف انقلاب اسلامی را در راه رسیدن به اهدافش به پیش برده و راه را بر دشمنان اسلام و ایران بستهاند و این بزرگترین خطر برای موجودیت آمریکا و همپیمانانش میباشد.
اما در مورد ابراز نگرانی آمریکا از به دردسر افتادن رئیس جمهور ما و رای نیاوردن وی در انتخابات و علاقهی آنها به بر سر قدرت ماندن دولت فعلی، به جملهای از مقام معظم رهبری در ۱۳۷۸/۰۹/۲۶ بسنده میکنم که فرمودند: «هر آدم عاقلی تا دید دشمن برایش کف میزند، باید به فکر فرو برود و بگوید من چه غلطی کردم؛ من چه کار کردم که دشمن برای من کف میزند!؟ باید به خود بیاید. این مایه غصّه است که بعضی از کف زدن دشمن خوششان میآید! اگر گلزنِ مهاجم ما در میدان فوتبال، اشتباهاً به دروازه خودش گل بزند، چه کسی در آن میدان کف خواهد زد؟ طرفداران تیم مقابل و مخالف. حالا شما وقتی که میبینی دشمن برایت کف میزند، باید بفهمی که به دروازه خودی گل زدهای! ببین چرا زدی؟ ببین چرا کردی؟ ببین چه اشتباهی کردهای؟ ببین مشکلت کجاست؟ بگرد مشکل خودت را پیدا کن و توبه کن.»
*میثم احمدی-مسئول سیاسی سابق بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گلستان
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تائید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفا منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.