به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، هوشمند اسنفدیار پور صبح امروز در جمع خبرنگاران از قبولی هفت دانشجوی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی این دانشگاه در مقطع دکتری تخصصی خبرداد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر، رتبه برتر قبولی دانشجویان خود در مقطع دکتری ادبیات فارسی را کسب کرد.
معاون آموزشی و دانشجویی دانشگاه آزاد بردسیر به پتانسیل های گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر اشاره کرد و افزود: گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر با حضور 4 عضو هیات علمی و 10 استاد مدعو به عنوان یکی از معتبرترین و برترین گروه های آموزشی استان محسوب می گردد.
مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر گفت: رشته زبان و ادبیات فارسی به همراه رشته های کامپیوتر و حسابداری، اولین رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر محسوب می شوند که رشته ادبیات فارسی از سال 1374 در این واحد دایر گردید و امروزه بالغ بر200 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند.
اسفندیار پور به علل موفقیت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر اشاره کرد و افزود: به منظور تقویت بیش از پیش بنیه علمی دانشجویان و بنا به صلاحدید گروه و اضافه بر دروس اصلی و تخصصی در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر دروس زیبایی شناسی، بلاغت، بررسی متون فنی ادبی و روش تحقیق نیز تدریس می شود.
معاون آموزشی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر به سایر فعالیت های گروه زبان و ادبیات فارسی پرداخت و گفت: برگزاری همایش ها، راه اندازی همایش شعر و ادب دانشگاه، تشویق و ترغیب دانشجویان به داستان نویسی، شعر، نقد و بررسی اشعار نیز از سایر فعالیت های گروه آموزش زبان و ادبیات فارسی است.
وی از پیگیری و تصویب رشته تحصیلی دکتری تخصصی زبان و ادبیات فارسی در این دانشگاه خبرداد و افزود: انتشار مجله علمی «انواع ادبی» نیز به صاحب امتیازی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر در دست پیگیری است.
معاون آموزشی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر، فردوسی، مولوی، سعدی و حافظ را چهار رکن اصلی ادب فارسی عنوان کرد و گفت: شاهنامه، مثنوی، گلستان و غزلیات حافظ جزو آثار برجسته جهان به شمار می رود که علاوه بر قرآن و نهج البلاغه باید در هر خانه ایرانی وجود داشته باشند.
مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر با تاکید براینکه توجه به زبان و ادبیات فارسی باعث رشد، غناو تعالی فرهنگ و ادب در ایران می شود، تصریح کرد: دانشگاهیان و اصحاب فرهنگی باید برای تعالی و رشد بیش از پیش زبان فارسی به عنوان زبان رسمی کشور اهتمام ورزند.