کد خبر:۴۲۹۳۱۶

آغاز به کار انجمن علمی دانشجویی علوم شناختی دانشگاه شهید بهشتی

انجمن علمی دانشجویی علوم شناختی دانشگاه شهید بهشتی، در دانشکده علوم شناختی و مغز دانشگاه شهید بهشتی، فعالیت خود را آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»؛ انجمن علمی دانشجویی علوم شناختی دانشگاه شهید بهشتی، در دانشکده علوم شناختی و مغز دانشگاه شهید بهشتی، فعالیت خود را آغاز کرد. هدف از تشکیل این انجمن، مناظره و نقد علم، هم اندیشی و نشستهای تخصصی، مطالعات و پژوهش های علمی، نشر و ترویج یافته های علمی و فعالیتهای کمک آموزشی می‌باشد.


انتخابات این انجمن، با حضور وحید نجاتی، معاونت پژوهشی پژوهشکده علوم شناختی و مغز، برگزار شده و پس از رای گیری، محسن دادجو، بعنوان دبیر این انجمن انتخاب شد.

 

گفتنی است، علاقمندان به حوزه علوم شناختی می توانند از طریق ایمیل sbu.ssacs@gmail.com با این انجمن، ارتباط برقرار کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار