آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۹۳۳۲
وزیر بهداشت در شورای عالی پیوند:

ایجاد سازمان برای پیوند اعضاء ضرورت ۱۰ سال آینده کشور است

وزیر بهداشت با تأکید بر لزوم توجه ویژه به حوزه پیوند عضو در کشور اظهار داشت: در دانشگاه‌ها باید اعتبارات و نیز افراد متخصص مرتبط با پیوند حضور داشته باشند بنابراین ایجاد سازمان برای پیوند اعضاء و یا تقویت اداره پیوند اعضاء وزارت بهداشت ضروری به نظر می‌رسد.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»  به نقل از  پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، سید حسن هاشمی در پنجمین جلسه شورای عالی پیوند با بیان اینکه باید در کشور زیر ساخت‌های پیوند عضو را فراهم کرد، افزود: انتظار نداریم که تا 2 سال دیگر تمام اقدامات انجام شود و به نتیجه برسد بلکه انتظار داریم تا 10 سال آینده ایران از نظر پیوند عضو، سیمای متفاوتی نسبت به وضعیت موجود داشته باشد.

 

وزیر بهداشت گفت: در دانشگاه‌ها باید اعتبارات و نیز افراد متخصص مرتبط با پیوند حضور داشته باشند بنابراین ایجاد سازمان برای پیوند اعضاء و یا تقویت اداره پیوند اعضاء وزارت بهداشت ضروری به نظر می‌رسد.

 

هاشمی با اشاره به عدم وجود شورای عالی پیوند در سال‌های گذشته افزود: در دولت یازدهم این شورا تشکیل شد و تصمیمات جهادی و بزرگی را گرفت اما هنوز مشکلات زیادی وجود دارد که اطمینان دارم با توجه به همت و دلسوزی اعضای شورا این کاستی‌ها بر طرف خواهد شد.

 

وزیر بهداشت با گلایه از بیمه‌های تأمین اجتماعی و سلامت ایرانیان در خصوص عدم انجام تعهد به قول‌هایی که در جلسه گذشته شورای عالی پیوند داده بودند، گفت: بیمه‌ها متعهد شدند که هزینه‌های مربوط به دارو، تجهیزات، هتلینگ و آزمایشات بخش پیوند عضو را پرداخت کنند اما متاسفانه این اقدام صورت نگرفت.

 

هاشمی در خصوص اعضای شورای عالی پیوند، گفت: شما خودتان را وقف این امر انسان دوستانه و خیرخواهانه کرده اید و بعید است که چنین نسلی دوباره تکرار شوند.

 

وی لازمه رشد و پیشرفت حوزه پیوند عضو را تربیت نیروی انسانی متخصص دانست و گفت: برای تربیت نیروی انسانی باید جذابیت‌های لازم را ایجاد کرد و اینکه به عنوان نمونه 10 نفر در کشور توانایی پیوند قلب را داشته باشند کافی نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار