آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۹۳۸۴
به میزبانی واحد نجف‌آ‌باد برگزار می‌شود؛

فردا؛ آغاز مسابقات قهرمانی فوتسال دسته دوم دانشجویان دانشگاه آزاد

مسابقات قهرمانی فوتسال دسته دوم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور فردا، در دانشگاه آزاد نجف‌‌آباد آغاز می‌شود.
فردا؛ آغاز مسابقات قهرمانی فوتسال دسته دوم دانشجویان دانشگاه آزاد

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، مسابقات قهرمانی فوتسال دسته دوم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور از روز یکشنبه ۱۱ مردادماه در دانشگاه آزاد نجف‌آباد آغاز می گردد.

 

این دوره از مسابقات با حضور ۱۵۰ ورزشکار، مربی، سرپرست و داور در سالن ورزشی پوریای ولی دانشگاه آزاد واحد نجف آباد آغاز می‌شود.

 

سلیمانی، معاون دانشجویی دانشگاه آزاد واحد نجف‌آباد با بیان اینکه تمامی امکانات برای میزبانی شایسته از دانشجویان ورزشکار در این واحد مهیا است، افزود: بعد از ورود تیم‌های استان‌های آذربایجان شرق، آذربایجان غربی، اردبیل، اصفهان، بوشهر، کرمان، کرج، تهران، اراک و چهارمحال و بختیاری به دانشگاه، امشب مراسم قرعه کشی در مجموعه ورزشی پوریای ولی واحد انجام می‌شود و بر اساس جدول زمان‌بندی، رقابت‌‌ها دردو گروه A و B با تیم‌های شرکت کننده از صبح روز یکشنبه یازدهم مردادماه آغاز می‌گردد .

 

وی افزود: خوزستان قهرمان مسابقات دسته اول فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد با نتیجه ۳ به ۲ کهکیلویه را در ضربات پنالتی شکست داد و به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات رسید و کهکیلویه با شکست در برابر خوزستان به مقام دومی رسید و در رده بندی دو تیم جا مانده از فینال، گیلان و قزوین به مصاف هم رفتند و تیم استان گیلان در ضربات پنالتی با نتیجه ۶ بر ۵، تیم استان قزوین را شکست داد و به مقام سوم این دوره از بازی‌ها رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار