کد خبر:۴۲۹۶۷۷
علم الهدی در گفتگو با«خبرگزاری دانشجو»:

نسبت به رفت و آمدهای خارجی این روزهای کشور نقد داریم

امام جمعه مشهد گفت: ما در حال حاضر نسبت به برنامه‌های کنونی دولت و خصوصا رفت و آمدهای خارجی در هفته‌های اخیر در کشور انتقاد داریم.

آیت الله علم الهدی در گفتگو باخبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در حاشیه دیدار دانشجویان جامعه اسلامی کشور با وی در مشهد، در خصوص شرایط فعلی کشور پس از برجام و نقش دانشجویان در این خصوص گفت: دانشجویان در شرایط فعلی نقد خود را به گوش مسئولان برسانند.

 

وی ادامه داد: موضع گیری در خصوص توافق صورت گرفته در وین و متن «برجام» در حال حاضر اصلا نباید صورت بگیرد؛ زیرا به فرموده رهبر معظم انقلاب کسی این حق را ندارد که خود را مخالف و یا موافق برجام بداند.

 

امام جمعه مشهد موضع گیری دانشجویان تا قبل از روشن شدن حقایق برجام را نادرست دانست و خاطر نشان کرد: این صحبت مقام معظم رهبری که اتحاد در شرایط کنونی را لازم دانستند به معنای نداشتن نقد نیست و دانشجویان اگر نقد و انتقادی به متن «برجام» دارند، اعلام کنند.

 

آیت الله علم الهدی اعلام مخالفت و یا موافقت در خصوص متن برجام را نادرست دانست و افزود: اگر کسی نسبت به این متن نقدی دارد باید بیان کند و این حق را دارد؛ اما این که متن را کاملا رد و یا کاملا قبول داشته باشیم درست نیست.

 

وی در پایان با اشاره به رفت و آمدهای هیات های خارجی به کشور نسبت به این شرایط انتقاد کرد و یادآور شد: ما در حال حاضر نسبت به برنامه‌های کنونی دولت و خصوصا رفت و آمدهای خارجی صورت گرفته در هفته‌های اخیر در کشور انتقاد داریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
توکلی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۶
لطفا شان آیت الله علم الهدی را رعایت نمایید
در لینک خبری نوشته شده (علم الهدی) شایسته نیست نام علما را همانند افراد عادی صدا کنیم
باید مینوشتید آیت الله علم الهدی
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار