علامه، مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص چگونگی روند انتخابات خانه نشریات و اتفاقات و حواشی روز گذشته در آن گفت: در فضای دانشجویی اگر اعتراض نباشد یعنی فضا مرده است ما کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی را که انتخابات آن طبق قانون مصوب شده داریم و در این کمیته آئین نامه و دستورالعمل های اجرایی مربوط به نشریات به تصویب میرسد و آئین نامههایی که به تایید شورای انقلاب فرهنگی برسد به عنوان پیش نویس آماده میشود.
وی ادامه داد: تصمیم گیری در خصوص نشریات دانشگاهی توسط دبیرخانه نشریات، واحد نشریات وزارت بهداشت و وزارت علوم انجام میشد. ما برای اینکه نظرات دانشجویان را نیز داشته باشیم طرح تشکیل خانه نشریات را دادیم تا در این امر مشورت دانشجویی را نهادینه کرده باشیم.
مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت در خصوص نحوه تشکیل خانه نشریات گفت: در مورد تشکیل این شورا ممکن بود سلیقههای متفاوتی وجود داشته باشد، به طور مثال اینکه از هر دانشگاهی یک نفر یا از هر استانی یک نفر برای شرکت در انتخابات نامزد شوند یا اینکه مثل خانه سینما صنف بندی میکردیم که مثلا صنف مدیر مسئول یک نماینده و صنف سردبیران یک نماینده داشته باشد. اما ما براساس ابلاغیه وزارت بهداشت مناطق قطب بندی ده گانه را مبنای کار خود قرار دادیم.
علامه در ادامه افزود: ما بخش نامهای را صادر کردیم تا طبق آن مدیر مسئولان نشریاتی که در سال 94 چاپ شدهاند حق حضور در این همایش را داشته باشند اما به هیچ عنوان برآوردی از میزان آراء نداشتیم و وقتی من به عنوان مدیر کل فرهنگی یک وزارتخانه تصمیم گرفتم برای خود شورای مشورتی تشکیل دهم به ذهنم رسید اگر دو دستگی آن هم نه صرفا سیاسی بلکه استانی یا قومیتی بین دانشجویان باشد و تفاوت در فرهنگ، زبان و ... موجب اختلاف افکنی میان آنها شود پس بهتر است برای جلوگیری از این اتفاقات حق رای را به یک نفر کاهش دهیم. چرا که اگر از یک استان 17 نفر و از استانی دیگر 13 نفر به تهران آمده بودند با حق سه رای به هر نفر ممکن بود از استانی که با 13 نماینده آمده هیچ کس به شورای خانه نشریات راه پیدا نکند و ما صدای آنها را در وزارتخانه نشنویم.
وی در ادامه سخنانش گفت: باید قبل از برگزاری انتخابات فکر این مشکلات و احتمال رخداد آنها را میکردیم. وقتی ما با اعتراض برخی از دانشجویان مبنی بر اینکه آیا جهت دهی خاصی در دعوت مدیران مسئول نشریات وجود داشته مواجه شدیم که البته چنین چیزی نبوده، و برای اینکه این ذهنیت را خنثی کنیم و نشان دهیم که هیچ گونه نگاه خاص و تصمیمی برای بالا آمدن گروهی خاص وجود ندارد تصمیم گرفتیم انتخابات را دوباره برگزار کنیم و ظرفیت اعضای شورای خانه نشریات را به بیست نفر افزایش دهیم تا صداهای متفاوت و بیشتری را بشنویم.
مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت در خصوص صحت صحبت نقل شده از وی مبنی بر تحت فشار قرار گرفتن وزارت بهداشت و باطل شدن انتخابات دوره اول نیز گفت: این وزارت بهداشت بود که به خاطر اعتراض برخی دانشجویان مبنی بر اینکه چرا ما به اعتراض دانشجویان گوش کرده ایم، تحت فشار قرار گرفت.