به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از یزد، گروه سلامت روانی اجتماعی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد به منظور ارتقای سطح آگاهی کارکنان این دانشگاه در زمینه مهارت فرزند پروری و پیشگیری از کودک آزاری روز گذشته دوره آموزشی «مهارت فرزند پروری» با حضور 500 نفراز کارکنان معاونت های این دانشگاه برگزار کرد.
محمد هادی فرحزادی، مدیر گروه سلامت روان این معاونت در خصوص برگزاری این دوره های آموزشی گفت: یکی از مهمترین و موثرترین دوران زندگی انسان دوران طفولیت است، دورانی که در آن شخصیت فرد شکل میگیرد در دنیای امروز این حقیقت به اثبات رسیده است که کودکان فقط به توجه و مراقبت جسمانی نیاز ندارند؛ بلکه این توجه باید همه ابعاد وجودی آنها را که شامل رشد اجتماعی، عاطفی، شخصیتی و هوشی است دربر گیرد.
وی افزود: این ابعاد عوامل تعیین کننده و اساسی یک انسان هستند که از دوران کودکی پایهگذاری میشود؛ بنابراین همه والدین برای تربیت صحیح فرزند نیازمند کسب مهارت و دانش در زمینه فرزند پروری هستند .
مدیر گروه سلامت روان بیان کرد: با فراگیری شیوه های کاربردی فرزندپروری، می توانیم درامر تربیت فرزندان بهتر عمل کرده و رابطه بین افراد خانواده را تقويت کنیم.
مریم زارع، کارشناس سلامت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد در این کارگاه آموزشی پیرامون مباحث اختلالات رفتاری کودکان گفت: اختلال نقص توجه بیش فعال که شیوع آن در جامعه 50 درصد است در صورتی که به موقع تشخیص داده شود به خوبی درمان خواهد شد؛ در غیر این صورت به شکل پایدار در فرد باقی میماند.
وی همچنین در زمینه اختلالات رفتاری کودکان به موضوع ناخن جویدن، شب ادراری، اختلال اضطراب جدایی پرداخت و بیان کرد: از فرزند خود در خصوص جویدن ناخن سئوال نکنید و او را به خاطر انجام این عمل سرزنش نکنید و درا ین راستا توجه کنید کودکتان در چه مواقعی این عمل را انجام می دهد، این تلاش شما برای پی بردن به مشکل کودک و توجه به حل آن می تواند بزرگترین گام برای از بین بردن اختلال ناخن جویدن باشد.
لازم به ذکر است، تا کنون دو دوره آموزشی برگزار شده و سه دوره دیگر نیز روزهای یکشنبه هر هفته برگزار می شود.