کد خبر:۴۳۰۹۸۴
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران:

مرگ و میر ناشی از نارسایی‌های قلبی بیشتر از سرطان‌ها است

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد: مرگ و میر ناشی از نارسایی‌های قلبی از سرطان‌ها بیشتر است.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، دکتر مرجان حاج‌احمدی امروز در هفتمین کنگره بین المللی قلب و عروق در مشهد گفت: در مقاله، درمان نارسایی‌های قلبی که در آزمایشات اکوکاردیوگرافی نرمال تشخیص داده شده؛ اما در حقیقت دچار نارسایی دیاستولیک قلبی تشریح شده‌ است.

 

وی با اشاره‌ به  تأثیرات سوء بیماری پرفشاری خون در شریان‌های ریوی، افزود: مرگ و میر ناشی از نارسایی‌های قلبی از بسیاری از سرطان‌ها مانند سرطان پستان و تخم‌دان و پروستات هم بیشتر است؛ اما متاسفانه مردم از آن اطلاع ندارند.

 

این متخصص قلب و عروق رسول اکرم(ص) تهران عنوان کرد: در مجموع، نارسایی‌های قلبی در هر دو گروه جنسیتی یکسان است؛ اما شیوع آن را در سنین بالا مخصوصا در بانوان بیشتر مشاهده می‌کنیم که توصیه‌ی ما پزشکان بر پیشگیری و جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های گوناگون قلبی از طریق استفاده‌ی حداقلی از نمک در رژیم‌های غذایی و هم‌چنین آموزش ورزش کردن به کودکان در مدارس است.

 

دکتر حاج‌احمدی گفت: اگر افراد به عوامل اعلام شده‌ی بیماری‌های قلبی مبتلا شدند بهتر است با پیگیری‌های مستمر و مراجعه به پزشکان و کنترل کردن آن‌ توسط پزشکان متخصص  به سمت عدم ابتلا به گرفتگی عروق، انفارکتوس قلبی و درنتیجه نارسایی‌های قلبی حرکت کنند.

 

وی تجمع متخصصان و به شور گذاشتن تجربیات آن‌ها را در ارائه‌ی مطالب مرتبط با حوزه‌های بیماری‌های قلبی و عروقی مرثر دانست.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان داشت: در مواجهه با بیمارستان رضوی شگفت‌زده شدم و باید بگویم که امکانات این مرکز درمانی واقعا در سطح بالایی قرار دارد و جای قدردانی دارد که نهادی مانند آستان قدس رضوی به درمان اهمیت می‌دهد و باید اقرار کرد که توجه به برگزاری کنگره‌هایی در این سطح بسیاری از بار آموزشی لازم را از دوش دانشگاه علوم پزشکی مشهد برمی‌دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار