حسین میر مجیدی، دبیر انجمن اسلامی دانشگاه شیراز در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، با بیان اینکه مجوز دادن به شبکه دولتی روباه پیر انگلیس توسط دولت احتمالا دلایل خودش را دارد و صرف مجوز دادن نمیشود اتهامی را به دولت وارد کرد، گفت: در مورد توبیخ رسانه های داخلی و منتقد میتوان ابراز تاسفی عمیق کرد از دولتی که با شعار اعتدال آمد و رییس جمهوری که در مراسم تنفیذش گفت« به خدا پناه میبرم از بستن دهان منتقدان»، اما امروزه بدتر از دوره های قبلی با منتقدان رفتار میکنند.
وی با اشاره به اینکه دوره این رفتارهای سرهنگ مآبانه گذشته است، افزود: دولتی که ادعای تعامل با دنیا را دارد باید یاد بگیرد که با مردم و منتقدان دلسوزش هم تعامل کند، به جهنم فرستادن منتقدان آتشی است که دودش به زودی در چشم خود دولت خواهد رفت.
دبیر انجمن اسلامی دانشگاه شیراز با بیان اینکه اعتماد سازی توسط آژانس و سپردن راستی آزمایی به آن از جمله خطوط قرمزی بود که مقام معظم رهبری مطرح کردند و باید مورد توجه قرار میگرفت، تصریح کرد: آژانس هیچ سابقه خوبی در برخورد با ایران ندارد و کاملا آلت دست آمریکا است. حضور اخیر آمانو در کنگره نیز بار دیگر نشان میدهد که آژانس همیشه به منافع شیطان بزرگ وفادار است و باید پاسخ گوی آن باشد.مسئله دیگر نیز وجود دارد که اگر اعتماد سازی به آژانس سپرده نشود، چه نهاد و سازمانی باید آن را به عهده گیرد که متخصصان امر باید پاسخ دهند.
میر مجیدی با اشاره به اینکه مطالبه ما از مسئولین در رابطه با متن برجام دو چیز است، بیان داشت: اولین مطالبه حضور اعضای تیم مذاکره کننده در محافل دانشجویی و توضیح و تبیین متنی که تهیه شده و پاسخ به ابهامات دانشجویان است. دومین مطالبه از تمامی نهادهایی که مسئول بررسی متن برجام هستند، این است که با تمام توان و تعهد به منافع ملی و عدم توجه به مسایل انتخاباتی و حزبی، این متن را بررسی کنند و آنچه را که به صلاح ایران اسلامی است، رقم بزنند.
وی با بیان اینکه دولت قبل از نهایی شدن متن برجام در وین و در حین مذاکرات به هر نوعی دنبال همراه کردن مردم با این مذاکرات بود، خاطر نشان کرد: دولت گمان میکرد اگر تمامی مشکلات مردم را به تحریم گره بزند و رفع آنها را در مذاکره ببیند و این به مردم القا شود، پشتوانه مردمی برای خود خواهد ساخت.
دبیر انجمن اسلامی دانشگاه شیراز در ادامه خاطر نشان کرد: گره زدن مشکلات مردم به تحریمها توسط دولت که به دور از تدبیر دولت بوده است، برای خود آنها دردسر ساز شده و توقع مردم بالا رفته است. مردم به دنبال حل جزیی ترین مشکلات خود بعد از توافق هستند و دولت که خوب میداند بعد از توافق معجزه ای رخ نمیدهد و باید به نوعی سعی کند این توقع کاذب را حل کند.
میر مجیدی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری بارها صریح و روشن گفته اند که در جزییات مذاکرات دخالت نمیکنند، افزود: بیان این موضوع از سوی مسئولان مبنی بر اینکه مقام معظم رهبری در ریز مذاکرات قرار داشتند، نشان از ترس افراد از موضع گیری صریح و انجام وظیفه دارد و نشان میدهد که این افراد به جای اینکه باری را از دوش مقام معظم رهبری بردارند، میخواهند تمام مسائل را به ایشان واگذار کنند تا مبادا موقعیتشان و کرسی قدرت آنها به خطر بیفتد.