وجیهه جعفری، کارشناس ارشد فلسفه و از اساتید دانشگاه پیامنور گلستان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در گرگان با اشاره به مهلت دهی به بی بی سی برای ارزیابی عملکرد این رسانه فعال در فتنه 88 و بازگشایی احتمالی و مجدد آن در ایران گفت: این فضای انبساطی در قبال رسانه متخاصم بی بی سی و در عین حال فضای فوق العاده انقباضی نسبت به رسانههای داخلی منتقد که هر کدام طیف وسیعی از مخاطب را نیز به خود اختصاص داده اند، نشان میدهد شعارهای دولت یازدهم در رابطه با آزادی بیان «مخاطب خاص» داشت!
مدرس دانشگاه پیامنور رامیان و آزادشهر به جنبه دیگر مهلت دولت به بی بی سی اشاره کرد و با بیان اینکه به نظر میرسد دارد سعی میشود رابطه با انگلیس عادی سازی شود، تصریح کرد: دولت بریتانیا جز خصم و نیرنگ در کارنامه خود نسبت به کشورهای جهان به خصوص کشورهای آسیایی و نفت خیز چیزی نداشته است. در اغلب جاسوسیها و کودتاها و حتی جنگ نرم کنونی علیه جمهوری اسلامی نیز ردپای این روپاه پیر به چشم میخورد. در حقیقت این کشور هیچ گاه حسن نیتی از خود به نمایش نگذاشته که برای رابطه با آن بتوان اشتیاق نشان داد.
جعفری با بیان اینکه البته ما منکر تعامل با دنیا نمیشویم، ابراز داشت: تعامل و ارتباط باید بر اساس منافع ملی شکل بگیرد .مَثَل معروفی در ایران باستان میگوید قبل از ورود به هر معامله و معادلهای باید حساب و کتاب کنید تا متوجه شوید این معامله و یا تعامل «دخلش به خرجش میارزد»، اما به وضوح پیداست برای از سر گرفتن بسیاری از تعاملهایی که بعضا سر و صداهای زیادی هم به پا کرد نه تنها سودی در پی نداشت بلکه روز به روز ضرر جدیدی از گوشه و کنار این آن سر باز میکند. در این شرایط عکس العمل عاقلانه این است که اگر تاریخ را قبول نداریم، دست کم از اتفاقات کنونی عبرت بگیریم و ببینیم مثلا از تعامل با آمریکا چه سودی غیر از تحقیر و تهدید و تناقض گویی بردیم که از رابطه با انگلیس بخواهیم ببریم؟!