آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۱۲۹۸

عقبايي: روند صعودي اجاره مسكن كنترل مي‌شود

رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران با بیان اینکه افزایش تقاضا در بازار اجاره، نرخ ها را افزایش می دهد گفت: ‌تا پایان شهریور در بازار اجاره بها ثبات برقرار و روند افزایش نرخ اجاره مهار می شود.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» حسام عقبایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به کاهش تقاضا در تیرماه به دلیل همزمانی ماه رمضان با این ماه گفت : ‌میانگین نرخ تورم مسکن ۱۰ درصد است که البته این نرخ در برخی از مناطق کمتر از ۱۰ درصد و در برخی از مناطق به ۲۰ درصد هم رسیده است.


وی اظهار داشت : یکی از عوامل موثر در نرخ گذاری بازار مسکن میزان عرضه و تقاضاست که تا پایان شهریور با کاهش تقاضا در این بازار نرخ اجاره هم کاهش می یابد و در حال حاضر هم بازار در دست کنترل است.


عقبایی گفت: ‌از مهم ترین حوزه هایی در این بازار تاثیر گذار هستند حوزه بانکداری است که نیاز به مدیریت جدی دارد و دولت هر چه سریعتر باید نسبت به ورود هلدینگ های ساختمانی متعلق به بانک ها به بازار مسکن ورود کند و ساز و کاری ایجاد شود که بانک ها از انبوه سازان حمایت کنند.


رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران گفت:‌ از دیگر راهکارهای تاثیرگذار تشویق به تولید است و دولت همزمان با اینکه طرف تقاضا را تقویت می کند باید مشوق هایی را هم برای طرف عرضه و انبوه سازان تعریف کند و تسهیلاتی را در اختیار تولید قرار دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مردم
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۷
چرا به روش منطقي وام نمي دهيد بهتر است تمام خانه هاي در حال ساخت و نيمه ساخت كه مردم استارت آنرا زده اند و نزديك 40 درصد پيشرفت فيزيكي دارد را با وام راه بيندازيد تا مردم با هنر و نظارت شبانه روزي خودشان ساختمان مناسب بسازند و تحويل جامعه بدهند اگر براي خودشان باشد با خالي كردن خانه اجاره اي قبلي كه ساكن بوده اند فرصت اجاره براي نفر بعدي فراهم خواهند كرد يا ممكن است واحد اضافه را تكميل كنند و عرضه واحد هاي اجاره اي زياد شود و نرخ اجاره متعادل شود اين روش جلو دلال بازي را خواهد گرفت البته دقت شود كه وام گيرنده مالك دو يا سه واحد ساختمان نباشد تا دلال بازي نكند و اين اسان است با استعلام از شهرداري و مسكن و شهرسازي و بنياد مسكن و صدور پروانه ها و به عبارتي وام به مالكين داراي پروانه پرداخت شود نه بدون سند و مطمئن باشيد مردم مديريت خواهند كرد هم چون براي خودشان مي سازند طبعا دلشان براي ملكشان بيشتر مي سوزد و براي مقاوم سازي بيشتر اهميت مي دهند تا افراد پيمانكار و بساز بفروش پس ببينيد مي شود منتها شما بي سوادها خون مردم را در شيشه كرديد و فكر مي كنيد از ژن خوب برخوردارهستيد
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار