به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، صفارهرندی دقایقی پیش در همایش آموزشی شهید چمران گفت: ما شاهد صف آرایی چند لایه برابر جریان اصیل انقلاب هستیم، بخشی از کسانی که در برابر آرمان های انقلاب موضع گیری می کنند لزوما وابسته به جریان ضد انقلاب و یا مخالف نظام نیستند.
وی با اشاره به کسانی که شعارهایی شبیه مخالفان از خود ابراز می کنند و از طرفی نیز مدعی به تعلق به نظام اسلامی هستند، افزود: اینان در سوابقشان وابستگی به حرکت عظیم انقلابی وجود دارد و جزو موثرین تدارکات جریانات انقلابی بودند؛ بنابراین سخت است که بگوییم اینان تعلق به انقلاب ندارند؛ اما تردیدی هم نیست که شعارهای امروز آنان متفاوت از شعارهای گذشته شان است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: چرایی رسیدن به این نقطه که چه قضاوتی به آنان بکنیم مطرح است و بعید است چنین سرنوشتی نسبت به ما که در جایگاه نقد نشسته ایم برای ما هم رقم بخورد. ما از کسانی صحبت می کنیم که در انگیزه آنان و سوابق گذشته شان هیچ گونه تردیدی نمی توانیم داشته باشیم؛ چراکه آنان گذشته خوبی سپری کردند، ولی امروز موضع شان تغییر کرد.
صفارهرندی بیان داشت: چیزی که به جد می توان روی آن تاکید کرد و بابت آن باید نگران بود، ظهور دیدگاه های جدید مبتنی بر برآوردهای تازه است.
وی در ادامه افزود: برخی به دلیل فقدان اطلاعات صحیح برآوردهای نادرستی پیدا می کنند و انگیزه های فاسدی ندارند؛ بلکه این برآوردهای نادرستشان سبب دست زدن آنان به کارهای نادرست می شود؛ به طور مثال در میان برخی سیاسیون ما این برآورد پیدا شده مبتنی بر ،اینکه دنیایی که ما با آن طرف هستیم نسبت به گذشته بسیار تفاوت دارد و هم اکنون دنیا به سمتی می رود که هر گونه حرکت مستقیمی را که وابسته به جریان عظیم جهانی نباشد لگد کوب می شود و از مشخصه های دیگر این دنیا این است که به سمت عرفی شدن پیش می رود و این افراد معتقدند این دنیا را یک کد خدا اداره می کند و برای رسیدن به آرامش باید دم کد خدا را ببینیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: این گونه افراد معتقدند باید با تعامل جدی با پیرامون جهان قرار گیرند تا بتوانند ادامه حیات دهند.
صفار هرندی با بیان اینکه بسیاری از کسانی که این حرف ها را می زنند، عجیر شده قدرت های مسلط نیستند؛ بلکه مشکل آنان برداشت نادرست نسبت به پیرامون خود است، گفت: نباید با این افراد از موضع ایدئولوژیک وارد شد؛ بلکه باید برآورد صحیح مبتنی بر اطلاعات درست برای آنان بیاوریم.
وی خطاب به کسانی که آمریکا را بزرگترین قدرت اقتصادی می دانند، بیان داشت: تولید ناخالص ایالات متحده رقمی نزدیک به ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد دلار است که در نگاه نخست این چنین برداشت می شود که آمریکا دارای قدرت اقتصادی است، ولی واقع امر این است که میزان بدهی او ۱۸ هزار میلیارد دلار است و بسیاری از کشورها به این نتیجه رسیده اند که دیگر نمی توانند در آمریکا سرمایه گذاری کنند و از طرفی هیچ کس تردیدی ندارد که ایالات متحده به لحاظ قدرت نظامی در راس همه کشورهای جهان است؛ ولی در کنار آن این ضعف را می بینیم که چنین قدرتی نتوانست کشور کوچکی چون سوریه را ساقط کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به اقتدار نظامی ایران در برابر قدرت نظامی آمریکا اشاره کرد و افزود: ایران توانست توسط قایق های تندرو در برابر ناوگان ۳۰۰ متری آمریکا مانور دهد.
صفار هرندی بیان داشت: یک نیروی حرفه ای مانند حماس توانایی این را پیدا کرد که معادلات قطعی نظامی ابر قدرت ها را بر هم بریزد و سرنوشت خاورمیانه که قرار بود به نام آمریکا به حیات خود ادامه دهد را به ضد آن بدل کند.
وی با بیان اینکه در اکثر کشورهای خاورمیانه نفرت مردم نسبت به آمریکا ۷۰ درصد است، گفت: این هم یکی از نقاط ضعف برای آمریکا است و هر کسی این نقاط ضعف را در برابر نقاط قوت آمریکا نبیند، خود را در برابر این کشور یک رعیت می پندارد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: اکنون بسیاری از زمامداران آمریکایی در نقد عملکرد جمهوری خواهان در عراق می گویند که ساقط کردن صدام کار بسیار نادرستی بود؛ چرا که با از بین رفتن او انقلابیون عراق که دست آموز جمهوری اسلامی ایران هستند، روی کار آمدند و با این کار عراق را دو دستی تحویل ایران دادیم.
صفارهرندی خطاب به باور برخی از عناصر داخلی مبنی براینکه چرا باید از غزه و لبنان حمایت کرد، گفت: این حمایت معنوی از انقلابیون در سطح منطقه برای ما نفوذ آورده است و این نفوذ مقدمه ای برای آمریکا شد که با ما مذاکره کند و ایران با یارگیری از انقلابیون منطقه عمق استراتژیکی برای خود ایجاد کرده اس.ت به طوری که یکی از سیاستمداران آمریکایی گفته است که اگر آمریکا وارد جنگ با ایران شود، در همان روز نخست جنگ ۲۰ تا ۳۰ هزار کشته از خود بر جای می گذارد؛ بنابراین هیچ وقت جرات این را ندارد که وارد جنگ نظامی با ما شود.
وی در ادامه خطاب به کسانی که می گویند ما نیاز به تسلیحات نظامی نداریم؛ چرا که نمی خواهیم جنگ کنیم، بیان داشت: باید به آنان گفت قدرت نظامی برای ما اقتدار می آورد و سبب می شود آمریکا و غرب از جنگ با ما هراس داشته باشند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اشاره داشت: فهم نادرست برخی از عناصر داخلی سبب وارد آوردن خسارات زیادی به مملکت ما شد؛ به طوری که امروز برخی می گویند حالا ما که بر سر مسائل هسته ای توانسته ایم به تفاهماتی برسیم، بقیه مسائل خود را از همین راه حل می کنیم؛ ولی ما در جواب آنان می گوییم امروز عاقبت کشورهایی که زیر بار حرف های آمریکا رفته اند را ببینید به کجا کشیده شده اند.
صف آرایی بسیاری از کشورهای منطقه در برابر آمریکا
وی به ضعف آمریکا در برابر قدرت جمهوری اسلامی ایران اشاره داشت و گفت: امروز آمریکا که به ما حق داشتن حتی یک سانتریفیوژ را نمی داد، مجوز داشتن ۶۰۰۰ سانتریفیوژ را داده است. البته این سقف آنچه که ما می خواستیم نیست، اما این نشان از ضعف آمریکا در برابر ایران و بسیاری از کشورهای متاثر از انقلاب اسلامی را دارد؛ به طوری که امروز شاهد صف آرایی بسیاری از کشورها در برابر آمریکا هستیم.
صفارهرندی در بخش دیگر سخنان خود در خصوص مشکلات فرهنگی کشور افزود: ما غفلت های بزرگی در فرهنگ داشتیم، به عنوان مثال نتوانستیم فرهنگ را به صورت نظم یافته که همان مهندسی فرهنگی است را دنبال کنیم. باید برای فرهنگ بسیار اندیشید و مهمتر از آن این است که بدانیم متولی فرهنگ چه کسی است. وقتی هر چهار سال فردی با ذائقه جدید در کشور روی کار می آید، چگونه می توان انتظار داشت فرهنگ ما استوار بماند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان به ضعف اقتصادی آمریکا اشاره کرد و گفت: بسیاری از کارشناسان اقتصادی آمریکا پیش بینی کرده بودند که در ۳۰ سال آینده قدرت اقتصادی نوظهور چین و هند از آنان پیشی می گیرد؛ ولی برخی از محافل آمریکایی امروز تصریح می کنند که این اتفاق هم اکنون پیش آمده است.
سواد نداشتن جماعت هم نسل خودتون و بیش از اون نسل قبل از خودتون رو با این حرف ها نپوشانید کار رو بدید به اهلش یعنی جوان ها