آرمان آذرگون در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، فتنه فراموش نشدنی سال ۸۸ را خط پایانی برای حیات سیاسی برخی از مدعیان اصلاحات دانست و گفت: برخی از منتسبین به این حزب با ضربه زدن به امنیت کشور و ایستادن در برابر قانون، اعتبار خود را در میان ملت از دست دادند؛ ولی با گذر زمان و به ویژه با روی کار آمدن دولت یازدهم، گروهی از اصلاح طلبان برای فتح مجلس دهم به تکاپو افتاده اند.
وی با بیان اینکه اصلاحات برای رسیدن به هدف مذکور درصدد بود که ابتدا برخی گروه های اصلاح طلب را از اغمای سیاسی پس افتنه خارج کند، افزود: این پروژه نیازمند مهره هایی بود که در فتنه ۸۸ کم و بیش دست نخورده باقی مانده باشند، در این میان صادق خرازی با تاسیس حزب ندای ایرانیان (نسل دوم اصلاحات) با سرعت زیادی عبور از پیکره بی رمق اصلاح طلبان را کلید زد، او می دانست که برای رسیدن به مجلس بعدی باید لکه ننگ فتنه را از پیشانی اصلاحات پاک کند، این اقدام خرازی از همان ابتدا به مذاق عده ای از سابقون جریان اصلاحات (که برخی از آنان در پیج و خم های فتنه ۸۸ سقوط کرده بودند) خوش نیامد.
مسئول سابق تحلیل و بررسی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایلام با تاکید بر این مطلب که ما اصلاح طلبی را عینا معادل فتنه گری نمی دانیم، تصریح کرد: معتقد هستیم هر کس که بخواهد به جایگاه سیاسی حساسی در جمهوری اسلامی برسد باید برای قانون و امنیت کشور احترام قائل باشد. بدیهی است آن دسته از اصلاح طلبانی که در سال ۸۸ با ضربه به امنیت و ایستادن مقابل قانون به فتنه دامن زدند صلاحیت رسیدن به مقاماتی هم چون نمایندگی ملت را ندارند و آن هایی که در فتنه نقش نداشتند طبیعتا با طی کردن مراحل قانونی می توانند وارد رقابت های سیاسی شوند، تشخیص این امر هم بر عهده شورای نگهبان است؛ پس تشکیل یک حزب اصلاح طلب جدید فی نفسه اشکالی ندارد؛ ولی مواضع و کارنامه اش باید روشن باشد. حزب ندای ایرانیان که عجله زیادی برای رسیدن به مجلس آتی دارد، به لطف تلاش های بی وقفه رسانه ای صادق خرازی، این روزها معروف تر شده است.
آذرگون خاطرنشان کرد: صادق خرازی اخیرا در یکی از مصاحبه هایش ادعا کرده است لیست کسانی را دارد که در دولت اصلاحات با دولت های اروپایی از جمله فرانسه ارتباط مخفیانه داشته اند و حتی به دشمن گرا می دادند. واضح است که این اقدامات (در صورت صحت و اثبات) مصداق خیانت به کشور می باشند؛ اولین سوالی که مطرح می شود این است که چرا آقای خرازی تا کنون درباره این خیانت بزرگ سکوت کرده بودند و در این برهه زمانی بنای افشاگری و بگم بگم را کلید زده اند؟ قبل از پاسخ به این سوال ادامه صحبت های وی را بررسی می کنیم؛ او تاکید کرده است که اگر تصمیم به افشای این اسامی بگیرد آن ها را نه به نهادهای امنیتی که به مردم خواهد داد.
وی افزود: آیا هدف آقای خرازی مجازات قانونی مجرمین این پرونده یا جنجال سازی رسانه ای است؟ اگر هدف، مجازات قانونی بود ایشان باید خیلی زودتر از حالا این اسامی را به همراه مستندات به مراجع قضایی ارسال می کردند؛ اما چرا در دولت اصلاحات این کار را انجام ندادند؟ آیا نگران منافع سیاسی و حزبی بودند؟ آیا منافع حزبی از امنیت ملی مهم تر است؟ حتی اگر این اقدام وی را به فال نیک بگیریم و تاخیر تاریخی اش را مورد اغماض قرار دهیم؛ سوال دیگری که مطرح می شود این است که چرا امروز هم حاضر نیست طی اقدامی قانونی مستنداتش را به مراجع قضایی تحویل دهد و اصرار بر افشای رسانه ای تعدادی اسم دارد؟
این دانشجو رشته پزشکی با بیان اینکه به نظر می رسد این اقدام آقای خرازی در این برهه از زمان و با این کیفیت با رقابت های سیاسی برای مجلس آینده بی ارتباط نیست، گفت: گویا آقای خرازی با این تهدید قصد رها شدن از فشار اصلاح طلبانی که پس از تاسیس ندا از آن ها عبور کرد را دارد، طیف مذکور در این مدت فشارهای زیادی به او و تشکیلاتش وارد کرده اند.
آذرگون به واکنش جالب اصلاح طلبان به این تهدید اشاره کرد و بیان داشت: محمد علی ابطحی (از محکومین فتنه ۸۸) و تعدادی از اعضای حزب منحله مشارکت به شدت به این تهدید خرازی واکنش نشان دادند و به او تاختند، آن ها پا را از یک واکنش رسانه ای فراتر گذاشته و طی یک ضد حمله هماهنگ شده، تلویحا خرازی را به افشاگری در مورد پرونده قاچاق عتیقه تهدید کردند. واکنش این اصلاح طلبان ما را یاد آن مثل قدیمی می اندازد؛ احتمالا تهدید بی نام و نشانی که آقای خرازی به زمین انداخت صاحبانش را پیدا کرد.
وی ادامه داد: در مورد تهدیدهای این آقایان علیه خرازی هم همان سوالات مطرح می شود؛ چرا تا کنون سکوت کرده بودند؟ چرا مستنداتشان را به مراجع قضایی تسلیم نمی کنند؟ آیا منافع سیاسی و حزبی حضرات از قاچاق میراث ملی کشور مهم تر است؟ آن چه در این میان پیداست این است که در طول دولت اصلاحات هیچ چیز برای این عزیزان مهم تر از منافع سیاسی و حزبیشان نبود، آن ها به راحتی چشمشان را در برابر هر فسادی از قاچاق عتیقه تا جاسوسی برای دشمن می بستند.
مسئول سابق تحلیل و بررسی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: امیدواریم اصلاح طلبان این بار همه چیز را فدای رسیدن به مجلس دهم نکنند و قانون و منافع ملی را بر منافع حزبی ترجیح دهند. از دادستانی کل کشور می خواهیم در میان این خودزنی های سیاسی اصلاحات به داد حقوق ضایع شده ملت برسد و به پرونده های جاسوسی و قاچاق و سایر اتهاماتی که احیانا در آینده مطرح می شود ورود پیدا کند.