به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، پیام فضلی نژاد نویسنده و روزنامه نگار کشورمان با حضور در بیستمین دوره طرح ولایت در جمع دانش پژوهان گفت: ما در جامعه ای زندگی میکنیم که سرمایه داران و لیبرال ها آن را به انحراف کشیده اند. کتابخانهها، مراکز تجارت و خرید ، موسیقی خانه ها و... تحت سیطره ی برندهای صهیون بوده و به دنبال ترویج سبک زندگی سرمایه داری هستند؛ در کنار اینها سینمای ما با فیلمنامهنویسهایی که مغز کپی کار، فاسد و تقلیدی دارند نیز به شعله های سبک زندگی سرمایه داری دامن میزند.
وی افزود: ریشه جابجایی سبک زندگی به جریانهای سیاسی و فرهنگی برمیگردد. مثلا بعد از دفاع مقدس سیاست دولت سازندگی، مسئله سرمایه داری بود که در اواخر دهه 60 اعلام کرد اگر سرمایه داران ایرانی خارج از کشور به ایران بیایند ما پسران آنها را از سربازی معاف میکنیم، البته این افراد اکثرا فراماسون بودند.
فضلینژاد با بیان اینکه پشت تمام وام های گرفته شده از خارج از کشور سیاست های فرهنگی قرار دارد، تصریح کرد: ما چقدر سقوط کرده ایم که بعضی از ضعف العقول ها اکنون رجال سیاسی ما شده اند؛ تا وقتی که ما خودمان را جدی نگیریم کسی ما را نیز جدی نمیگیرد.
وی در ادامه اظهار داشت: مردم در دوم خرداد گمان کردند دولت خاتمی با سر دادن شعارهایی نظیر جامعه مدنی به مراتب بهتر از دولت هاشمی است درحالی که همان افراد هاشمی در دولت خاتمی راه یافتند؛ در همان ایام بود که مهاجرانی خبری تحت عنوان «ریاست جمهوری باید مادام العمر شود » در روزنامه اطلاعات منتشر کرد.
فضلینژاد تصریح کرد: پس از روی کار آمدن دولت نهم که در ابتدای کارمایه امید مستضعفین بود، روزنامه کیهان خبر مبنی بر «آغاز تراژدی یک رئیس جمهور محبوب»، منتشر کرد که البته عملکرد احمدی نژاد در جهت امیدبخشی به زندگی مستضعیفن تنها تا ۲ سال اول دولت نهم ادامه یافت.
وی خاطرنشان کرد: در این دوران بود که ما شخص گرایی را معیار قراردادیم و همین موجب ایجاد تفرقه شد از سوی دیگر فرمایشات رهبر انقلاب که باید در اولویت کاری ما قرار میگرفت را فراموش کردیم، که البته این تفرقه خود را در انتخابات سال92 به خوبی نشان داد.
فضلینژاد در پایان اظهار داشت: مشکل ما این بود که گمان می کردیم اگر خودمان اختلافی داشته باشیم، جامعه آن را متوجه نمیشود که میتوان گفت این مسئله یکی از درسهایی بود که از انتخابات 92 گرفتیم.