به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، طیب فریادرس در نشست خبری که به مناسبت هفته خبرنگار برگزار شده بود، بسیج را دومین شاهکار امام (ره) بعد از انقلاب برشمرد و گفت: تاسیس بسیج یک راهکار اساسی برای حل مشکلات نظام بود و بعد از آن نیز کارهای مهم و پیچیده ای را حل کرد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های استان همدان با اشاره به اینکه بسیج کمک شایانی به دیپلماسی خارجی کرده است، افزود: اگر امروز به دستاوردی در عرصه بین الملل رسیده ایم و قدرت های خارجی پای میز مذاکره با ایران نشسته اند حاصل مقاومت و پایداری در سالهای بعد از انقلاب است و اگر ما با قدرت در منطقه و خاورمیانه حضور نداشتیم، قطعا دیپلمات های ما نمی توانستند در مذاکرات به نتیجه برسند.
وی با اشاره به اتفاقات پساتوافق در کشور ادامه داد: متاسفانه جناح های غرب گرا و غرب زده درصدد این بودند که با پیش کشیدن بحث توافق هسته ای، تابوی رابطه با آمریکا را بشکنند و به بهانه های مختلف از جمله پیشرفت و بهبود وضع اقتصادی کشور، مجدد با آمریکا رابطه برقرار کنند.
فریادرس همچنین با اشاره به عضویت بیش از 20 هزار نفر از دانشجویان در بسیج افزود: خوشبختانه سال گذشته نشست های سیاسی و کرسی های آزاد اندیشی با کیفیت خوبی در سطح دانشگاه ها برگزار شد و در نظر داریم سال آینده طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، با نگاه علمی تری به موضوعات بپردازیم و در راستای مطالبه گری بیشتر قدم برداریم.
وی با بیان اینکه امسال 60 گروه جهادی به مناطق محروم اعزام شده اند، ادامه داد: اردوهای جهادی از نیمه ماه رمضان شروع شده و تا نیمه های شهریورماه ادامه می یابد و نگاه قالب این اردوها یک نگاه فرهنگی و آموزشی است و همچنین هدف اساسی آن ساخت و تربیت نیروهای تراز انقلاب اسلامی است و جوانان با حضور در این مناطق می توانند به فهم بهتری از انقلاب برسند و برای محرومیت زدایی در کشور بیشتر تلاش کنند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های استان با بیان اینکه همایش «مرگ بر آمریکا» شاهکار دانشجویی بود، بیان داشت: این برنامه یک حرکت دانشجویی بود که بدنه مردم کشیده شد و بازخورد خوبی هم داشت؛ البته ما از مسئولین استان و دولت گلایه مندیم زیراکه هدف ما از برگزاری این برنامه جنبه فرهنگی و حمایتی از دیپلمات های کشور بود و می خواستیم دولتمردان و اعضای تیم مذاکره کننده به خوبی بتوانند بر روی خطوط قرمز پافشاری کنند.
وی ادامه داد: ما از همه مسئولان استان از جمله استاندار و معاونین ایشان برای حضور در این برنامه دعوت کردیم و انتظار داشتیم مسئولان سیاسی استان در این همایش شرکت کنند و موضع گیری سیاسی نسبت به آن نداشته باشند ولی متاسفانه آنها با برچسب سیاسی زدن از حضور در این برنامه خودداری کردند.
فریادرس با اشاره به اینکه برخی می گویند این یک برنامه ضد دولت بوده است افزود: این حرف نشان از کج فهمی و بی بصیرتی آنان و همچنین درک ناقص از فضای موجود دارد . تشکل های حاضر در این برنامه همه به دنبال اهداف انقلاب و جمهوری اسلامی هستند و همچنین باید توجه داشت که بسیج یک تشکل حزبی و جناحی نبوده و همواره فراجناحی عمل نموده است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های استان با ابراز گلایه از فضای بسته سیاسی استان بیان داشت: ما چندین بار برای برگزاری برنامه در فضای باز و در سطح شهر از فرمانداری درخواست مجوز کردیم؛ اما آنها به این درخواست ها بی توجه بوده و با آنها مخالفت کرده اند که این امر نمی تواند به صلاح استان باشد و باید فضای سیاسی استان برای فعالیت های مختلف سیاسی باز شود.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اظهار نظر آقای هاشمی رفسنجانی که گفته بودند در مورد حکم مهدی هاشمی به پسرش ظلم شده است، بیان داشت: در دوران فتنه هم مشاهده نمودید که عده ای بر این باور بودند که چنانچه آنان پیروز انتخابات نشوند، انتخابات باطل است و این یک نگاه ویژه خواهی است و این ویژه خواهان اگر به قوه قضاییه که به عنوان یکی از ارکان نظام است اعتماد دارند باید به تمامی آرای آن اعتماد نموده و اگر آنان را محکوم نمود از رای آن تمکین کنند.
فریادرس با اشاره به توهین آقای هاشمی رفسنجانی به روستاییان گفت: نظام جمهوری اسلامی بر دوش مستضعفین بنا شده و همین روستاییان و مردم حاشیه شهر بودند که در زمان انقلاب و دوران دفاع مقدس مقاومت کردند و با جان فشانی های خود موجب پیروزی شدند. اتفاقا امروز هم همه فشار ها معطوف به همین روستاییان و اقشار ضعیف است و آنها هستند که بیشترین آسیب را می بینند؛ اما ویژه خواهان نتنها از تحریم ها و فشار ها آسیبی نمی بینند؛ بلکه از آن برای منافع خود بهره میبرند و سود می کنند. آقای هاشمی هرچند در گذشته کمک های زیادی به انقلاب داشته؛ اما امروز نیاز است که مجدد خطوط انقلاب را بازخوانی کنند تا دیگر از این تعابیر به کار نبرند.