به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، گروه سیاسی فرزندان روح الله (ره) نامه ای به رئیس قوه قضائیه نوشت که متن نامه به شرح زیر است:
یا رب المستضعفین
حضرت آیت الله آملی لاریجانی(دامت افاضاته)
ریاست محترم قوه قضائیه
سلام علیکم؛
به راستی که برپایی قسط و عدل، دلها را به سمت امید میبرد و شوق مردم را برای ادامهی زندگی مضاعف میکند و ریشه حکومتها را در دل های مردم عمیق تر میکند که الملک یبقی مع الکفر و لا یبقی مع الظلم ....
در این میانه کسانی هستند که همواره میزان و عدالت برایشان دردناک است و برایشان عادت شده است که عدالت را با ملاحظات خانوادگی و طبقاتی خود پذیرا باشند، گویی جرم از جانب آنها خلافش کمتر است در حالیکه؛ گناه و جرم از طبقات وابسته به بدنه حکومت که باید مجری عدالت و احکام خدا باشد میبایست عقابی سنگین تر داشته باشد و قرینه قرآنی آن آیاتی است که پیرامون همسران پیامبر رحمت (ص) نازل شده است.
نه به تمثیل فرو خواهیم رفت که بگوییم داستان قصه حضرت نوح (ع) و آقازادهاش و یا زبیر و فرزندش عبدالله است و نه به غرض ورزی های سیاسی... داستان قصه طبقه ای است که اگر در دورانی خدماتی به این مملکت ارائه دادهاند و یا میدهند؛ همواره دوست دارند قوه قضاییه برخوردی خاص با آنها داشته باشد. داستان قصه تبهکاری است که عدالت در موردش اجرا شده و این وداعها و بدرقه های عوام فریبانه تنها در این جهت است که فشاری صد چندان بر دستگاه قضا وارد کنند تا شاید با این هزینه های اجتماعی که دستگاه قضا میپردازد حاشیه امن تری برای برخی حضرات که چه بسا عدالت در آینده در مورد آنها هم بخواهد محقق شود تأمین گردد... والله باید گفت از تقوا به دور است این چنین عوام فریبی و شوهای خانوادگی که بازی میکنند و جوسازیها!!
شاید نیاز باشد همهی ما خاطرات انقلابی خود را برای یک بار هم که شده درگوش خود زمزمه کنیم نه اینکه صرفاً آنها را برای مردم بازگو نماییم و این بار قهرمان بی بدیل خاطرات خود نباشیم و کمی هم به مستندات باقی مانده از امام روح الله (ره) مجدداً رجوع کنیم؛ شاید زمانه فراموشی مان داده است که امام روح الله (ره) که بود و از انقلاب چه میخواست. اینگونه شاید مرادمان (حفظه الله) را با قدرتی صد چندان یاری کنیم.
چقدر پدر معنویمان و امام راحلمان، افراد را برحذر میداشت از تضعیف قوه قضاییه گویی امام این حرفها را در مرداد ۹۴ زده است:
"مطلبی که من باید به عموم مردم و بخصوص آنهایی که در کارهای کشور و مملکت دست دارند تذکر دهم، این است که قوهٔ قضاییه قوهای است مستقل، و معنای استقلالش این است که در صورتی که حکمی از قضات صادر شد، هیچ کس حتی مجتهد، دیگر حق ندارد آن را نقض و یا در آن دخالت نماید. و احدی حق دخالت در امر قضا را ندارد و دخالت کردن، خلاف شرع و جلوگیری از حکم قضات هم برخلاف شرع است.
و من به مردم عرض میکنم که افراد این شورا را از سالهای قبل میشناسم و برای این مقام صلاحیت دارند، و اگر دستور و حکمی از آنها صادر شد، هیچ فردی حق جَوّسازی، نه در روزنامهها و نه در نطقها و نه در بین مردم را ندارد. تضعیف قوّهٔ قضاییه صلاح نیست و باید قوّهٔ قضاییه را تقویت نمود...."۱
و در آخر ما اعضای گروه سیاسی فرزندان روح الله (ره) از اهتمام قوه محترم قضاییه در اجرای عدالت تشکر میکنیم و یقین داریم فشارهای اجتماعی و سیاسی وارده از سوی مراکز ثروت، قدرت و شهرت هرگز آن قوه محترم را از اجرای عدالت نمیهراساند.
و من الله التوفیق
پاورقی:
۱ - صحیفه حضرت امام خمینی (ره) جلد ۱۹ / تهران، جماران / در حضور اعضای شورای عالی قضایی