کد خبر:۴۳۲۷۰۴

بورس تهران بار دیگر فرو ریخت

نمادهای پر بیننده معاملات امروز شامل نماد پارس خودرو، بانک ملت، بانک صادرات ایران، ایران خودرو، ملی صنایع مس ایران، س. نفت و گاز پتروشیمی تامین، پالایش نفت اصفهان با روند نزولی به کار خود پایان دادند.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ در نتیجه داد و ستدهای روز جاری شاخص بورس امروز ۳۸۹ واحد ریزش کرد و در کانال ۶۵ هزار و ۳۱۴ واحدی قرار گرفت.

 

عامل زمان نقش مهمی در تصمیمات سهامداران دارد که موجب خروج آنها از سهم‌هایی می‌شود که برنامه افزایش سرمایه دارند و طولانی بودن فرایند افزایش سرمایه شرکت‌ها یکی از مشکلات شرکت‌ها و سهامداران است؛ چرا که عامل زمان نقشی مهمی در وضعیت اقتصادی شرکت‌ها و نیز تصمیمات سهامداران دارد که موجب خروج سرمایه گذاران از سهم‌هایی می‌شود که برنامه افزایش سرمایه دارند.

 

در نتیجه داد و ستدهای روز جاری شاخص بورس امروز ۳۸۹ واحد ریزش کرد و در کانال ۶۵ هزار و ۳۱۴ واحدی قرار گرفت.

 

گفتنی است؛ امروز سهامداران بیش از ۳۹۶ میلیون برگه سهم و حق تقدم را در بازار دست به دست کردند که ارزش این مبادلات به یک میلیارد و ۶۱ میلیون و ۲۳۱ هزار ریال در ۲۷ هزار نوبت معاملاتی داد و ستد شد.در نتیجه داد و ستدهای‌ امروز؛ کلیه نمادهای تاپیکو، شپنا، پارسان، فملی، خودرو، وتجارت، حکشتی با روند منفی به کار خود پایان دادند.

 

نمادهای پر بیننده معاملات امروز شامل نماد پارس خودرو، بانک ملت، بانک صادرات ایران، ایران خودرو، ملی صنایع مس ایران، س. نفت و گاز پتروشیمی تامین، پالایش نفت اصفهان با روند نزولی به کار خود پایان دادند.

 

شاخص قیمت (وزنی-ارزشی) با کاهش ۱۵۴ واحدی به ۲۵ هزار و ۸۸۵ واحد، شاخص کل (هم‌وزن) با کاهش ۳۸ واحدی به ۱۰ هزار و ۷۵ واحد، شاخص قیمت (هم‌وزن) با کاهش ۳۳ واحدی به ۸ هزار و ۶۱۸ روبه‌رو شدند.

 

شاخص آزاد شناور با روند منفی ۴۹۳ واحدی به ۷۳ هزار و ۹۱۲ واحد، شاخص بازار اول با روند نزولی ۲۷۵ واحدی به ۴۶ هزار و ۴۲۵ واحد و شاخص بازار دوم بورس نیز با روند منفی ۸۳۱ واحدی به ۱۳۸ هزار و ۹۲۰ واحد رسید.کارشناسان بر این باورند نگارش نامناسب طرح‌های توجیهی و نیز سابقه بد برخی از ناشران در عدم استفاده سرمایه در محل مصارف هم یکی دیگر از دلایلی است که موجب عدم پیشرفت طرح‌های نیمه کاره شرکت‌ها شده و باعث می‌شود سهامداران اقبالی به شرکت‌هایی که برنامه افزایش سرمایه دارند نشان ندهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
الوندی
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۲
هر روز قرمز وافت اسم این بورس نیست
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار