به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، دانشگاه آزاد اسلامی گرگان با بیش از ۱۰ هزار دانشجو و امکانات بالای رفاهی ما را بر آن داشت تا جزئیات فعالیتهای علمی، حجم فعالیتهای پژوهشی و فرهنگی و همچنین میزان امکانات رفاهی آن را در آستانه سال تحصیلی جدید جویا شویم.
آرین ساطعی، رئیس دانشگاه آزاد گرگان با اشاره به تاریخچه این دانشگاه گفت: دانشگاه آزاد گرگان در چهاردهم مهرماه 1366 با پذیرش دانشجو در سه رشته کشاورزی، عمران و زیست شناسی فعالیت خود را آغاز و پس از ۲۸ سال تلاش و فعالیت شبانه روزی با درجه جامع و بیش از ۱۰ هزار دانشجو به عنوان بزرگترین مجتمع دانشگاهی در استان گلستان توانسته در زمره یکی از بهترين مراکز علمی و دانشگاهی در منطقه و كشور قرار گيرد.
وی افزود: هم اینک این دانشگاه در کلیه مقاطع مختلف تحصیلی از کاردانی تا دکتری در بلوارشهید کلانتری خیابان دانشگاه گرگان و با چهار پردیس در شهرهای کردکوی، بندرترکمن، آق قلا و گمیشان در بیش از یکصد رشته تحصیلی به ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی به جامعه علمی میهن عزیزمان میپردازد.
بزرگترین کتابخانه و آمفی تئاتر و مجللترین استخر سرپوشیده گلستان در دانشگاه آزاد گرگان
ساطعی در خصوص امکانات رفاهی این دانشگاه نیز گفت: انتشارات مرکزی مجهز، سلف سرویس و بوف، مجموعه خوابگاهی ویژه دختران دانشجو، مجموعههای منحصر به فرد ورزشی شامل بزرگترین و مجللترین استخر سرپوشیده استان، سالنهای ورزشی چند منظوره و اختصاصی و بزرگترین مجموعه کتابخانه گلستان به همراه بزرگترین مجموعه آمفی تئاتر استان از جمله امکانات رفاهی و خوابگاهی دانشگاه آزاد گرگان هستند که به منظور رفاه حال دانشجویان و احترام به کرامت آنان همگی در بالاترین مرتبه از رفاه و کارایی قرار دارند.
وی همچنین از عملی کردن طرح تجمیع در سال جاری خبر داد و در این باره بیان داشت: در سال 94 و با اجرای طرح تجمیع در دانشگاه آزاد اسلامی و به منظور کاهش هزینهها و سرعت بخشیدن به توسعه علمی، آموزشی پردیس علوم تحقیقات استان گلستان، به همراه مراکز آموزشی شهرهای اطراف به این واحد دانشگاهی ملحق و این مجموعه را به عنوان بزرگترین مجموعه دانشگاهی در استان گلستان با بیش از 10 هزار دانشجو تثبیت کرده است.
علی رنجبر، معاون دانشجویی دانشگاه آزاد گرگان نیز به ارائه آماری از تعداد فارغ التحصیلان فارغ التحصیلان این دانشگاه پرداخت و اعلام کرد: فارغالتحصیلان این دانشگاه که هم اکنون در بسیاری از مناصب مهم در استان گلستان و کشور در حال ارائه خدمات هستند در دوره بیست و هشت ساله این دانشگاه از مرز ۲۵ هزار گذشته که به جرأت می توان گفت این افراد به عنوان منشا پیشرفت و تعالی استان قرار گرفتهاند.
وجود 50 رشته در مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد گرگان
وی در رابطه با تعداد رشتههای مقاطع مختلف این دانشگاه نیز بیان داشت: این مجموعه عظیم آموزشی در حال حاضر و بدون احتساب پردیسهای کردکوی، بندرترکمن، آق قلا و گمیشان، در ۳۵ رشته مقطع کاردانی(بدون آزمون)، چهل و پنج رشته مقطع کارشناسی(بدون آزمون)، سه رشته کارشناسی گروه پیراپزشکی، سی و دو رشته مقطع کارشناسی ارشد و 15 رشته در مقطع دکتری فعال بوده از این رو نیروی انسانی متخصص جهت فعالیتهای تخصصی در زمینههای خدماتی و تولیدی و غیره در سطح منطقه ای و ملی را داراست.
450 عضو هیات علمی در دانشگاه آزاد گرگان
رنجبر در ادامه به اعلام گزارش مختصری از وضعیت هیات علمی این دانشگاه پرداخت و گفت: این دانشگاه تنها در واحد گرگان دارای بیش از 150 عضور هیات علمی تمام وقت با رتبههای مربی تا استاد تمام بوده و بیش از 300 عضو هیات علمی نیمه وقت و مدعو نیز با این دانشگاه همکاری دارند.
معاون دانشجویی دانشگاه آزاد گرگان در پایان در رابطه با هیات امنای این دانشگاه خاطرنشان کرد: هیات امنای دانشگاه آزاد در سطح استان با حضور اشخاص حقیقی و حقوقی که در خصوص مهمترین مسایل دانشگاه همچون توسعه تحصيلات تكميلي، توسعه دورههای ميان رشتهای، تقويت آزمايشگاههای تحقيقاتی، افزايش انتشارات علمي پژوهشی، بهبود كيفيت آموزش، ارتقای فعاليتهای فرهنگي اجتماعی، افزايش كيفيت خدمات رفاهی، توسعه روابط علمی و فرهنگی با دانشگاههای داخل و خارج و افزايش فضاي كالبدی تصمیم گیری می کند.
گفتنی است، این دانشگاه از ابتدای فعالیت تا کنون توسط پنج رئیس از عبدالقیوم ابراهیمی (78-66) دکتر مهرداد کسایی(83-78) دکتر رضا علی محسنی (91-83) ودکتر حسین عجم نوروزی(93-91) و بالاخره دکتر آرین ساطعی از سال 93 تا کنون اداره شده است.