کد خبر:۴۳۳۱۶۷
در دیدار با عمران الزعبی

امیر عبداللهیان: راهبردمان در در مبارزه با افراط‌گرایی و حمایت از سوریه تغییر نخواهد کرد

معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه کشورمان نیز در این دیدار بر نقش حساس رسانه‌ها در اطلاع رسانی صحیح حوادث اشاره کرد و اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران راهبرد کنونی خود در سوریه را ادامه داده و استراتژی خود را در مبارزه با افراط‌گرایی و حمایت از سوریه تغییر نخواهد داد.

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، «عمران الزعبی» وزیر اطلاع رسانی سوریه که در رأس هیأتی جهت شرکت در هشتمین اجلاس اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی به تهران سفر کرده است روز گذشته (شنبه) با حسین امیرعبداللهیان معاون عربی و آفریقایی وزیر امورخارجه کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

وزیر اطلاع رسانی سوریه در ابتدا توافق هسته‌ای را به مقام معظم رهبری، دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت و این توافق را یک پیروزی برای همه ملت‌های منطقه برشمرد.

 

«عمران الزعبی» با تقدیر از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از ملت و دولت سوریه در مبارزه علیه تروریسم اظهار داشت: سوریه با توطئه‌ای صهیونیستی مواجه است و متأسفانه برخی کشورهای منطقه با این توطئه همراهی می‌کنند.

 

وی تاکید کرد: مردم سوریه گرفتار گروه‌های تروریستی مانند داعش و جبهه النصره شده‌اند که این گروه‌ها متحدان و مزدوران رژیم صهیونیستی می‌باشند.

 

معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه کشورمان نیز در این دیدار بر نقش حساس رسانه‌ها در اطلاع رسانی صحیح حوادث اشاره کرد و اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران راهبرد کنونی خود در سوریه را ادامه داده و استراتژی خود را در مبارزه با افراط‌گرایی و حمایت از سوریه تغییر نخواهد داد.

 

امیرعبداللهیان افزود: حمایت از همسایگان، دوستان و متحدان در اولویت سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.

 

وی با اشاره به سفر اخیر وزیر خارجه کشورمان به سوریه بعد از توافق هسته‌ای گفت: ظریف در این سفر حامل پیام مهمی برای همسایگان، کشورهای عربی و محور مقاومت علیه رژیم صهیونیستی بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار