آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۳۳۲۴
رئیس دانشگاه پیام‌نور اصفهان:

جامعه دانشگاهی با استعانت به قرآن کریم و اهل بیت(ع) به اهداف خود می‌رسد

رئیس دانشگاه پیام‌نور اصفهان گفت: جامعه دانشگاهی که در واقع طلایه‌دار علم و فرهنگ در جامعه هستند و وظیفه هموارسازی راه سعادت و بهروزی را درجامعه بر دوش دارند، جز با استعانت به قرآن کریم و اهل بیت( ع) به این مهم دست نخواهند یافت.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، مهدی یوسفی، رئیس دانشگاه پیام‌نور استان اصفهان در خصوص برگزاری مسابقات قرآن ویژه اساتید و کارکنان در این دانشگاه گفت: برگزاری این مسابقات علاوه بر گسترش فعالیت‌های قرآنی، انس و الفت بیشتر اساتید و کارکنان دانشگاه با قرآن باعث بهره برداری از  مفاهیم قرآنی در  زندگی و ترویج سبک زندگی اسلامی می‌شود .

 

وی تمسک به قرآن و اهل بیت را تنها راه نجات جامعه بشری دانست و در ادامه افزود: جامعه دانشگاهی ما که در واقع طلایه‌دار علم و فرهنگ در جامعه هستند و وظیفه هموارسازی راه سعادت و بهروزی را در جامعه بر دوش دارند، جز با استعانت به قرآن کریم و اهل بیت (ع) به این مهم دست نخواهند یافت .

 

عضو هیأت علمی دانشگاه پیام‌نور استان اصفهان ضمن تبریک روز تولد حضرت معصومه(س) و تقارن برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن و عترت کارکنان و اساتید دانشگاه با تولد خواهر گرامی امام هشتم(ع) را از شاخصه‌های برگزاری این مسابقات در این روز مبارک دانست .

 

مرحله استانی مسابقات بخش شفاهی نوزدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه پیام‌نور ویژه اساتید و کارکنان استان اصفهان روز گذشته در محل ستاد دانشگاه پیام‌نور استان اصفهان با حضور ۷۰ نفر شرکت کننده در رشته‌های اذان، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ پنج جزء،حفظ ده جزء،حفظ کل و دعاخوانی برگزار شد .

 

لازم به ذکر است، این مسابقات هر ساله در دو سطح استانی و کشوری برگزار می‌شود و برگزیدگان استانی به مرحله نهایی این دوره از مسابقات که به میزبانی دانشگاه پیام‌نور استان زنجان در شهریور ماه سال جاری برگزار خواهد، شد راه می‌یابند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار