کد خبر:۴۳۳۴۱۱
جلیلی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

ارتباط نزدیک مسئولان دولتی با مردم به نفع دولت است

عضو شورای مرکزی فراکسیون رهروان ولایت گفت: احتمالا اعضای فراکسیون رهروان ولایت برای معرفی نمایندگانی جهت حضور در کمیسیون ویژه صبح روز سه شنه مجمع عمومی برگزار می‌کنند و در این جلسه اعضای خود را انتخاب و در مورد آن رأگیری خواهند کرد.

اسماعیل جلیلی عضو شورای مرکزی فراکسیون رهروان ولایت در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص کم شدن محبوبیت دولت در میان مردم گفت: یکی از فضاهایی که مردم با مسئولین خود می توانند ارتباط برقرار کنند بحث ارتباط کاغذی و یا بهتر بگوییم نامه ای است.

 

وی در ادامه افزود:درست است که مردم در فضاهای مجازی با مسئولان خود ارتباط برقرار می کنند یا در دیدارهای حضوری و یا از طریق نمایندگان خود مشکلات خود را  مطرح می کنند اما لازم است گاه این ارتباط بصورت مستقیم هم از طریق نامه نگاری صورت بگیرد تا مردم  پیشنهادها، تقاضاها و نظرات و مطالب درخواستی خود را بامسئولان در میان بگذارند.

 

عضو شورای مرکزی فراکسیون رهروان ولایت در ادامه با بیان این مطلب نامه نگاری روشی در ایجاد ارتباط برقرار کردن با مسئولین بشمار می ورد، بیان داشت: اگر دولت در گذشته انجام چنین اقدامی را نفی می کردند اما امروز با عدم پاسخ به نامه‎ها باعث نارضایتی مردم نسبت به خود می شوند اما دولت باید رویکرد خود در پاسخ دهی به نیازهای فردی را با مجموعه اقداماتی که می تواند دولت انجام دهد با فرصت های جدیدی که جامعه را به تحرک وا می دارد تغییر دهد.

 

جلیلی تصریح کرد: امروز باید دولت راه دولت های گذشته را در پاسخ به درخواست های مردم را دنبال کرده و پاسخ تمام اقشار جامعه را بدهد.

 

جلیلی در خصوص فضای موجود برای رسیدن به لیست واحد جهت حضور در کمیسیون ویژه گفت: فضای خوبی میان دو گروه ایجاد شده امیدوارم روحیه دو فراکسیون به همین نحو ادامه یابد تا دیگر کشمکشی در صحن ایجاد نشود.

 

وی در خاتمه بیان کرد : احتمالا اعضای فراکسیون رهروان ولایت در جهت معرفی نمایندگانی جهت حضور در کمیسیون ویژه صبح روز سه شنه مجمع عمومی برگزار می کنند و در این جلسه اعضای خود را انتخاب و در مورد آن رأگیری خواهند کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار