کد خبر:۴۲۸۱۶۷
جلیلی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

برخی از منابع ارزی بلوکه شده ایران توسط دولت خرج شده است

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس گفت: بخشی از این منابع ارزی بلوکه شده قبلا توسط دولت ما به ازای ریالی آن مصرف شده است و تنها برخی از این منابع مصرف نشده است و باید دولت برای این منابع باقی مانده برنامه درست و متقنی داشته باشد.

اسماعیل جلیلی، عضو شورای مرکزی فراکسیون رهروان ولایت در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص پول های بلوکه شده ایران گفت: به دلیل تحریم ها دسترسی به بخشی از منابع مالی  برای دولت محدود شده بود که مقدر زیادی از آن منابع  از ابتدای انقلاب در کشورهای اروپایی، آمریکایی و آسیایی بلوکه شده است.

 

وی در ادامه افزود: در خصوص میزان پول های بلوکه شده اظهارات ضد و نقیضی از سوی مسئولان ارائه می شود و آنچه که بانک مرکزی اخیرا استناد کرده است 29 ملیارد دلار می باشد اما اعداد دیگری همچون 35 میلیارد دلار و 60 میلیارد دلار توسط مرکز پژوهش های مجلس و اعدادا رقام دیگری از سوی سایر مسئولان ارائه شده است اما بنده معتقدم میزان دارایی ها بصورت دقیق و شفاف باید مشخص شود تا زمانی که  کمیسیون برنامه بودجه در بحث میزان دارایی های بلوکه شده جلسه ای را با حضور مسئولان مربوطه برگزرا کند نمایندگان از نحوه و میزان دارایی ها اطلاع داشته باشند.

 

عضو شورای مرکزی فراکسیون رهروان ولایت در ادامه بیان کرد: منابع ارزی بولکه شده ایران از سوی کشورهای اروپایی و آسیایی و آمریکایی بیکباره آزاد نخواهد شد بلکه بصورت دوره ای و مرتبه ای خواهد بود.

 

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس در خصوص نحوه مصرف منابع ارزی بلوکه شده در کشور اظهار داشت: دولت باید در جهت نحوه مصرف این میزان پول ها اولویت بندی  کند تا به درستی بهره مندی از این منابع آزاد شده  اقدام شود زیرا این عمل اثری هم در تقویت منابع ارزی کشور خواهد داشت و نباید فراموش کنیم که بخشی از این منابع توسط دولت به ازای ریالی آن مصرف شده است و تنها برخی از این منابع مصرف نشده است و باید دولت برای این منابع باقی مانده برنامه درست و متقنی داشته باشد و این منابع را در بخش های تولید ملی و  اقتصاد مقاومتی بخصوص در تغییرات فن آوری و همه بخش ها هزینه کند.

 

جلیلی در ادامه تصریح کرد: اگر برای سرمایه گذاری های جدیدی که در ایران انجام خواهد شد برنامه ریزی درستی نداشته باشیم اقتصاد کشورمان را با مشکلات جدی روبرو خواهیم کرد.

 

وی در ادامه به تجربه گذشته ایران و وجود منابع مالی بسیار اشاره کرد و گفت: تجربه نشان داده است که هرگاه دولت ها به وفور منابع مواجه بودند رویکرد آنها به سمت واردات بخصوص کالاهای مصرفی که در داخل نیز این کالا تولید می شده توجه وک شش پیدا کرده است و به دلیل این که در این دام و بیماری های مربوط به آن گرفتار نشویم و فرصت های شغلی را از دست ندهیم حتما باید منابع ما به سمت تولید با افزایش ظریفت و بکارگیری ظریفت های بیکار برای تولید شغل درآمد بیشتر و رشد اقتصادی بالاتر رهنمون شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
فرشاد
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۶
حالا اگر دولت قبل اینکار رو کرده بود، اینو تو بوق و کرنا کرده بودند. مثل تفریغ بودجه 1 میلیارد دلاری که بعدها معاون دیوان محاسبات در گفتگوی پیک بامدادی خبر از ختم به خیر شدنش رو اعلام کرد.مجلسی که در برابر تفریغ بودجه 6 میلیارد دلاری دولت اصلاحات می تونه سکوت کنه و به عبارتی چون چیز طبیعی بوده لزومی برای اعلامش نداشته و... تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار