آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۳۴۲۰

صنایع کوچک واحد تحقیق و توسعه راه‌اندازی کنند

معاون وزیر صنعت با تاکید بر ضرورت راه‌اندازی واحدهای تحقیق و توسعه در صنایع، گفت: واحدهای تولیدی کوچک به صورت مشترک، این واحدها را راه‌اندازی کنند.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ سیدرضا نوروز‌زاده گفت: مدیریت انرژی تنها به حلقه آخر مصرف بر نمی‌گردد بلکه حفظ منابع، استخراج و صیانت از آن مدیریت لازم دارد و انرژی باید مدیریت در توزیع هم باشد.

 

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: کسب مقام اول منطقه طبق چشم‌انداز ۱۴۰۴ محقق نمی‌شود مگر اینکه در توزیع انرژی مدیریت خوبی داشته باشیم، تولید ناخالص ملی و درآمد سرانه بالا برود و این یعنی مصرف انرژی  هرچه بیشتر باشد منابع انرژی شکوفایی بیشتری دارد.

 

وی تصریح کرد: شدت انرژی در کشور ما ۶.۳ درصد است در حالی که در کشورهای دیگر این رقم بسیار پایین‌تر است و وظیفه ما است که در این زمینه تلاش کنیم و علت اینکه نمی‌توانیم با کشورهای تولیدکننده رقابت کنیم این است که شدت انرژی در این کشورها پایین‌تر است.

 

نوروز زاده، با بیان اینکه کشورمان در بسیاری از شاخص‌ها عقب است گفت: به عنوان مثال در شاخص مصرف گاز در دنیا  ۳۷ درصد آن در صنعت استفاده می‌شود نه در خانوار و در کشور ما بیشتر مصرف در خانوار استهمچنین ۴۲ درصد برق جهان در صنعت مصرف می‌شود که این عدد در ایران زیر ۲۵ درصد است و این یعنی اینکه ما به جای اینکه برق تولیدی را در صنعت استفاده بکنیم بیشتر از گاز استفاده می‌کنیم در حالی که اگر گاز به برق تبدیل شود خروجی‌اش می‌تواند برای جبران افت فشار تزریق شود.

 

وی گفت: اگر در کنار واحدهای تولیدی واحدهای تحقیق و توسعه نیز ایجاد شود می‌توانیم با جهان رقابت بکنیم و این در حالی است که واحدهای تولیدی کوچک  واحد R&D ندارند اما می‌توانند مشترکاً با واحدهای کوچک‌تر این واحد را تأسیس کنند. آنچه مطرح است چگونگی مصرف انرژی است و وظیفه ماست که در این زمینه تلاش کنیم و جایگاهی در این زمینه داشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار